HTML

Ajánlott oldalak

PostaImre.com
Szeszak.hu
LakatosPal.hu

Felmérés

Dokumentumok

Archívum

Izrael végső megoldása - Európa teljes megsemmisítése

2010.03.25. 13:43 Nagyító

Storico israeliano: 'Israele si potrebbe trovare costretto ad annientare l'Europa'
Scritto il 2010-03-12 in News
Izraeli történész: "Izrael rákényszerülhet Európa megsemmisítésére"

Al-Quds (Gerusalemme) - Pic. Lo storico militare israeliano Martin Karfeld ha affermato che Israele si potrebbe trovare costretto a distruggere l'intero continente europeo usando ogni tipo di armi, incluse quelle nucleari, nel caso in cui sentisse la sua fine vicina. Egli ha anche aggiunto che Israele considera l'Europa un bersaglio ostile.

Egy izraeli torténész: "Izrael abban a helyzetben találhatja magát, hogy el kelljen söpörnie Európát"

Al-Quds (Gerusalem) - az izraeli katonai történész Martin Karfeld kijelentette, hogy Izrael kényszerítve érezheti magát az egész európai kontinens megsemmisítésére; fölhasználva minden katonai lehetőséget, beleértve a nukleáris fegyvereket is azon esetben, ha úgy véli, hogy végveszélyben van. Még azt is hozzá tette, hogy Izrael Európát egy makacs ellenfélnek tartja.

Kiemelt hír:
Ha Ön már eldöntötte, hogy elmegy szavazni


Queste dichiarazioni sono state rilasciate durante un'intervista al canale 7 della radio israeliana, tradotta in arabo mercoledí scorso dal Centro studi, analisi e informazioni.

Ez a kijelentés az izraeli rádió 7-es csatornáján hangzott el, az arab fordítással, a vizsgálatokkal és az információkkal a tanulmányi center foglalkozott.

Possediamo centinaia di testate atomiche e missili che possono raggiungere differenti bersagli nel cuore del continente europeo, compresa Roma", ha detto Karfeld, aggiungendo che la maggior parte delle capitali europee diventerebbero bersagli privilegiati per l'aviazione israeliana.

"Több száz atomtöltettel és rakétával (missili) rendelkezünk, amelyek különböző célpontokat érhetnek el az európai kontinens szívében, Rómát beleértve" - mondta Karfeld, hozzátéve, hogy legnagyobb része az európai fővárosoknak kiemelt célpontjaivá válnának az izraeli légierőnek.

Lo storico israeliano ha piú volte affermato la capacitá di Israele di distruggere il mondo intero se esso si sentisse vicino alla fine.

Az izraeli történész többszörösen hangsúlyozta Izrael kapacitását, ami a világ egészének megsemmisítésére irányul, ha úgy érzi, hogy számára közeleg a vég.

Per quanto riguarda i palestinesi, lo storico Karfeld ha detto che al momento Israele persegue una specifica strategia basata sulla deportazione di massa dei palestinesi, con l'intenzione di espellerli tutti, senza eccezioni, ma sta solo aspettando il momento giusto per farlo.

Ami a palesztinokat illeti, a történész Karfeld azt mondta, hogy jelen pillanatban Izrael egy speciális stratégiát követ, ami a palesztinok tömeges deportálására alapszik, azzal a céllal, hogy mindet kitaszítsák, kivétel nélkül, csupán a kellő pillanatot várják ennek végrehajtására.

Due anni fa, solo il 7-8% degli israeliani credeva in questa soluzione per i palestinesi, ma solo due mesi fa la percentuale dei favorevoli é salita al 33%. Oggi, secondo un sondaggio dell'Istituto Gallup, tale percentuale é cresciuta fino al 55%.

Két évvel ezelőtt az izraelieknek mindössze 7-8%-a hitt ebben a palesztinokkal kapcsolatos megoldásban; de csupán két hónap alatt a százalékuk 33%-ra emelkedett. Ma a Gallup Intézet felmérése szerint, ez a százalékarány egészen 55%-ig megnőtt.

Karfeld ha affermato che Israele deve trarre vantaggio da ogni evento che potesse fornirgli un'occasione d'oro per espellere i palestinesi, esattamente come accadde nel massacro di Deyr Yasin, nel 1948.

Karfeld alátámasztotta, hogy Izrael mindenképp nyereséget akar bármiféle olyan helyzetből, ami "arany lehetőséget" nyújt a palesztinok kiszorításában; pontosan úgy, mint 1948-ban a Deyr Yasin mészárlás esetén.

Rispondendo alla domanda "Israele non teme di essere considerato uno Stato criminale se espellesse i palestinesi?", Karfeld ha replicato: "Israele é uno Stato che non si cura di quello che gli altri dicono sul suo conto. Dovete ricordarvi cosa disse l'ex ministro della Difesa Moshe Dayan: 'Israele deve sempre agire come un cane rabbioso, troppo pericoloso da importunare."

Arra a kérdésre, hogy: "Izrael nem fél, hogy egy kriminál államnak fogják nyilvánítani, ha kitaszítja a palesztinokat?", Karfeld ismételten így válaszolt: "Izrael egy olyan állam, amely nem foglalkozik azzal, hogy mit mondanak róla mások. Emlékeznetek kell mit mondott a volt miniszter a Difesa Moshe Dayan-ról: "Izrael mindig úgy kell, hogy reagáljon, mint egy veszett kutya, túlzottan veszélyes, ha terhére van valaki."

Forrás: infopal.it

Ugye Te is a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségét támogatod adód 1%-ával?...mazsihisz.hu

17 komment

Címkék: atom izrael palesztina háború európa zsidó világháború 3. atomfegyver

A bejegyzés trackback címe:

https://koncmester.blog.hu/api/trackback/id/tr921867673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tony zionist 2010.03.25. 16:05:44

ki kell irtani ezt a mocskos, beteg náci népséget a Földről, mielőtt ők pusztítanak ki minket, embereket.

mesterember 2010.03.26. 06:08:12

Teljes elmebetegség. Karfeld szerintem nem is létezik, ez a "hír" a "palesztin" arabok újabb hazugsága. Al Quds egyébként Jeruzsálem arab neve.

Xorg9999 (törölt) 2010.03.26. 10:55:19

@mesterember:
Nem szerintem ehhez a bloghoz palesztinoknak, semmi köze...

Javaslom nézz bele a többi postba, no meg a kommentekbe és rögtön rájössz, hogy mi is ez valójában...
(Médiahack, vagy egy negatív kampány egyik "témája")

Nagyító · http://koncmester.blog.hu 2010.03.26. 14:28:23

Megmosolyogtat néhány "információtúladagolásos" személy véleménye. Xorg9999, mesterember: őszintén kérdezem, vannak nektek komolyabb ismereteitek a világháborúkról és Izrael létrejöttéről?

336 2010.03.26. 17:12:03

@Nagyító: A Google-ban az első 50 találat Martin Karfeld nevére ugyanez a szöveg szó szerinti fordítása különböző nyelvekre. A többi Facebook tag tizenévesek adatlapjai. Itten média hack esete forog fenn... Bár onnan is megközelíthetjük a kérdést, hogy Európa már egy párszor megkísérelte kiirtani a zsidókat, mit vagy meglepve, hogy most ők akarnak minket? :)

Nagyító · http://koncmester.blog.hu 2010.03.26. 17:18:56

@336: Nyilván csak azért vagy ilyen véleményen mert nem hallottál még róla, hogyan rántották bele a Német zsidók az első világháborúba az USA-t (elárulva a hazájukat), hogyan provokálták ki a másodikat, hogyan alapították meg Izraelt törvénytelenül Palesztin földön, és hogyan irtják mai napig a Palesztin népet a saját hazájukban. Ha ezen pedig mosolyogsz, akkor áldásom a világnézeteidre.

Közöd?? (törölt) 2010.03.26. 19:14:19

Na végre szeretem az ilyen bszédet, kemény egyenes, ezért a vén önmagát feladó rohamosan iszlamizálodó euópáért pedig nem kár.

Gest anyó férje 2010.03.27. 17:27:20

Ezt ha jól tudom Sámson megoldásnak hívják Izraelben (Sámson is elpusztult, de vele együtt sok filiszteus) bár korábban az arab országokra vonatkozott. Akár igaz akár kamu érdemes elgondolkodni rajta

Krisztián Egyed 2013.07.20. 09:12:26

Ezek mindenre képesek,vajon a frigyládát keresik még mindig amit Harrison Ford eldugott.Szóljatok nekik az mese.Nem Mr.Ford dugta el.Mióta Izrael önálló állam,egy perc béke nem volt a palesztínokkal.Azok a buta emberek meg izraeli fegyvereket vesznek.Persze hogy így jó biznisz a háború.Gondolom a gyógyszereket is ők szállítják.Mert ezeken kivül én még nem láttam made is israel feliretot semmin.

kentaur8888 2013.07.20. 14:13:01

@Nagyító: kisfiam nézd mea You-tube-on Izrael valódi történelme c. filmet, hm!? És akkor rájössz, mekkora fasz vagy!

lukilaci44 · http://www.maltainyaralok.network.hu 2013.07.21. 08:20:38

Ezek után van még aki csodálkozik, miért utálja azemberiség99%-a a zsidókat?

lukilaci44 · http://www.maltainyaralok.network.hu 2013.07.21. 08:24:44

@tony zionist: Biztos értesüléseim vannak arról, hogy Hitler anyja ujra terhes!!!

lukilaci44 · http://www.maltainyaralok.network.hu 2013.07.21. 08:30:43

@Krisztián Egyed: Nem csak a film, ha nem az egész frigyládalegenda egy nagy mese! Azt a zsidók találtákki, önvédelmi célokból! A biblia /az eredeti!!!/leirja a zsidók 6000 éve folyamatosan elkövetett mocskosságait!

2013.07.22. 21:04:02

azért remélem ilyen őrültséget nem fognak végrehajtani, ha meg mégis megteszik akkor az egész világ brutálisan utálni fogja őket, többé senkit nem fog érdekelni mit mondanak a politikai talpnyalóik

Imre Imre Mónika 2016.06.25. 19:11:38

Ne legyen lehetőségük rá !
süti beállítások módosítása