HTML

Ajánlott oldalak

PostaImre.com
Szeszak.hu
LakatosPal.hu

Felmérés

Dokumentumok

Archívum

Beszéljen személyesen Ön is Kubatov Gáborral!

2010.04.09. 00:32 Nagyító

„…Tehát meg tudom mondani a városban, hogy kik azok a komcsik akik egyébként elmentek szavazni, és nem a Pávát és nem a Fideszt támogatták. Infrastruktúrában nagyon nagyon sokat fejlődtünk…” – Kubatov Gábor

Mivel az Egyenlítő TV riporterének megkeresésére a Fidesz sajtóügyeletese egyszerűen lecsapta a telefont, így úgy gondolom a kiszivárgott felvétellel kapcsolatban illő a kérdéseket - mondjuk "Tervezi-e visszaállítani győzelme esetén a Fidesz az ÁVH-t FVH néven?" - észrevételeket és sérelmeket személyesen megbeszélni Kubatov Gáborral. Itt is van mindkét személyes telefonszáma, tehát nyugodtan lehet érdeklődni a non-stop vonalakon:

06-20/499-95-27
06-30/932-55-07


Amennyiben valakinek esetleg sikerülne személyesen beszélni vele a titkárnőjén kívül is, nyugodtan ossza meg Kubatov úr reakcióit itt velünk, őszintén kíváncsian várom. Munkája alapján úgy gondolom Gábor szereti, ha a választási hajrá közben is égnek a vonalak.;)

Szólj hozzá!

Címkék: mobil kubatov gábor telefonszáma mobilszáma

A bejegyzés trackback címe:

https://koncmester.blog.hu/api/trackback/id/tr411906186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása