HTML

Ajánlott oldalak

PostaImre.com
Szeszak.hu
LakatosPal.hu

Felmérés

Dokumentumok

Archívum

Morvai Krisztina 1 milliós megbízása

2010.04.01. 17:21 Nagyító

Sokan tartják elég felháborítónak Morvai Krisztina a következő megbízási papíron szereplő díjazását:

Bruttó 960.000 Ft, tény és való, hogy ez egy nagyon szép összeg - hogy min dolgozozz arról az egyszerű embernek nyilván fogalma sincs, mindenesetre könnyen meglepődhet, ha veszi a fáradtságot és utána néz - azonban nézzük már meg jobban ezt a papírt és gondolkozzunk már el józan paraszti ésszel pár dolgon. Két név szerepel rajta, akiket még ennél szebben díjaztak:

Sajgál Rózsa (1.120.000 Ft) - Szociológusként dolgozik a Budapesti Szociális Forrásközpontnak.
Dr. Gremsperger Gábor (1.125.000 Ft) – Ő pedig egy egyszerű ügyvéd.

És akkor itt jönnek a következő gondolatok:

Nyilván többesélyes volt, hogy kik készítik ezeket a tanulmányokat. Megbízásos munkára kényszeríteni ugye senkit sem lehet – ennyiért ezt én nem csinálom meg… - így ha ezt a megbízást nekem kellett volna kiadnom, azt több szakmailag gyakorlott ember elé előterjesztem, és kérek rá egy árajánlatot. Ha ezek az ajánlatok megérkeztek, akkor összeg szempontjából én nyilván a legelőnyösebbeket választom, így elgondolkoztam azon, hogy valószínűleg a többi megbízott még ezeknél is magasabb összegeket ajánlott ki, a döntést pedig a megbízó hozta meg.

Kiemelt hír:
Ha Ön már eldöntötte, hogy elmegy szavazni


Ez volt az első dolog. A második pedig, hogy erről az összegről mindegyik megbízottnak Papírja van. Tehát nem talicskával tolták ki a parlament hátsó ajtaján, nem BKV-s szerződésekből csöpögtek a zsebekbe, nem a csak eddig 5-szörös áron épülő 4-es metró – ami még MINDIGNINCS - KÉSZ! - alagútjaiban találták, és nem is egy Nokia-dobozban került a zakó aló.

Félreértés ne essék, nem védem én a Jobbikot, mert ha ezt ők szedték volna elő mondjuk a Fidesszel vagy az MSZP-vel szemben, ezt a cikket ugyanúgy itt találta volna bárki - és ha már szóba kerültek a pártok, a munka megbízója a Fidesz volt.

Ezzel a munkával viszont ahogy nyilván a többi fél, Krisztina is dolgozott. Ha nem lennének ennyire elkényelmesítve az emberek és teljesen leépítve a logikájuk – hála a pártoknak és a médiának - akkor bizony elkezdenének kombinálni és több dolog is átfutna az agyukon. Például az, hogy vennék a fáradtságot, elgondolkodnának rajta és utánanéznének, vajon mennyit dolgozhatott mondjuk Orbán Viktor az utóbbi 8 évben, mit tett értünk az országházban?

Én azért utánanéztem. Orbán Viktornak 2002-től mostanáig összesen 21 felszólalása volt a Parlamentben, évente tehát átlagosan 2-3. Ritkán hosszabb egy felszólalás mint 10 perc, de számoljuk Viktorét most csak mély tiszteletből minden alkalommal 8 órára, mint amennyit egy áltag Magyar dolgozik naponta. Ez így körülbelül egy hónap munkának felel meg. Nos, ha Viktor erre a 8 évre mindössze ennyit kapott volna, mint például most Krisztina, akkor most semmi gond sem lenne a korrupciós és Nemzetellenes ügyeivel, mert már a 3. évben egyszerűen éhen halt volna. Nem tudott volna tömeget hívni a 2006-os TV-ostromhoz sem - mert ugye emlékszünk még rá, melyik párt szervezte – és nem akarna kiosztani két pofont sem a Gárdának – mert ugye emlékszünk még arra is, hogy a feloszlatott régi Gárda a Fidesz maximális támogatásával alakult meg – mielőtt „hazazavarják őket”.

Szólj hozzá!

Címkék: tv munka 2006 magyar mszp fidesz parlament tüntetés 1 jobbik forint krisztina morvai 21 ostrom gárda megbízás felszólalás milló

A bejegyzés trackback címe:

https://koncmester.blog.hu/api/trackback/id/tr51887376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása