HTML

Ajánlott oldalak

PostaImre.com
Szeszak.hu
LakatosPal.hu

Felmérés

Dokumentumok

Archívum

Információk az avasi paneltűzről

2010.04.14. 22:48 Nagyító

A tavagy augusztus 15-én, nem sokkal 22 óra előtt történt avasi tűzesettel kapcsolatban egy ember ellen indul büntetőeljárás, olvasható az indexen. A tűzben egy anya és két gyermeke vesztette életét.

A kép forrása - minap.hu

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Soltész Bálint tájékoztatása szerint gondatlanságból elkövetett, több ember halálát okozó közveszély okozás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítanak eljárást. Egyéb részleteket azonban, amik veszélyeztethetik a további nyomozást, a főkapitányság a korábbi szakmai gyakorlatának megfelelően még nem árul el, én viszont igen:

Azt mindenki sejtheti, hogy a tűz egyértelműen szándékos gyújtogatás volt, az indítékát viszont már kevesebben. Azért nincs eredmény erről az egy egyszerű tűzesetről már 8 hónapja, mert szorosan kapcsolatba hozhatók vele azok a bizonyos „érinthetetlenek” – ez lehet politikus, köztisztviselő, de mindenkinek a fantáziájára bízom. A következő információk egyenesen a lakóktól származnak, de én sem élek attól a bérháztól – Miskolcon a tapolcai elágazástól - olyan messze.

Nem egyszerű gyújtogatás történt, hanem öngyilkossági kísérlet. A nyomozást viszont majdnem sikerült véglegesen eredmény nélkül lezárni pusztán azért, mert kellemetlen helyzetbe került volna az utóbbi 8 év miatt egy olyan nem igazán kedvelt párt embere, aminek a logójában feljebb van a piros, mint a zöld (csúnyán le is szerepeltek április 11-én).

A gyújtogatást egy 50 év körüli nő követte el, az okát először én sem akartam elhinni. A szeméttel jócskán megrakott panelházi lakását egyszerűen magára gyújtotta, mert ezt látta a legelegánsabb módnak az öngyilkosságához. Mikor viszont a tűz komolyabban terjedni kezdett a nő megijedt, meggondolta magát, majd „sietve távozott” a környékről. Tudni kell még, hogy a nő az előbb említett piros-zöld címeres emberkénk édesanyja, azt hiszem nem is nagyon kell tovább fejtegetnem, hogyan és miért húzódhatott mostanáig eredmény nélkül az ügy.

Nyilván választások előtt nem vetett volna jó fényt a pártra ez a 3 emberéletet követelő dolog sőt, megkockáztatom, hogy sokkal nagyobb visszhangja lett volna, mint a Gárdista lány elhíresült pornós múltjának. Őszintén remélem mind a tettes mind pedig azok, akik megpróbálták eltussolni az ügyet, hamarosan igen példás ítéletben részesülnek.

 

A cikk folytatása - Innen lop a Népszabadság? – az avasi paneltűz folytatása

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: mszp gyújtogatás öngyilkosság tűz miskolc paneltűz avas lakástűz

A bejegyzés trackback címe:

https://koncmester.blog.hu/api/trackback/id/tr121922166

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Innen lop a Népszabadság? – az avasi paneltűz folytatása 2010.04.16. 13:42:33

Ma reggel hozta le az index a hírt, hogy a Népszabadság információi szerint a miskolci paneltűz gyanúsítottja egy idős nő. „Azért itt (Heves megyében – a szerk.) vizsgálják a tűz keletkezésének okát, mert a borsodi rendőrök elfogultságot j...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása