HTML

Ajánlott oldalak

PostaImre.com
Szeszak.hu
LakatosPal.hu

Felmérés

Dokumentumok

Archívum

Fidesz Exkluzív!

2010.04.09. 23:59 Nagyító

Az Egyenlítő TV birtokába került a Kubatov-féle adatbázis egy része - "Megszereztük a Fidesz adatbázisát, ilyet csak a Rákosi-rendszerben láthattak" - valamint a rendszer használati utasítása. Az OVB a Kubatov-felvételt hitelesnek fogadta el, így hivatalból megtették a feljelentést. Hiába mondja azt akár személyesen is Orbán Viktor, hogy ez nem jogsértő, ha egyszer mégis így van.

"...kérték az ajánlószelvényt és mondta a papa, hogy már mi azt odaadtuk. És akkor azt mondta, hogy jó, akkor majd fölírjuk az utca-házszámot..." – exkluzív anyag következik:

Túl sok jóval nem kecsegtetnek az egyre halmozódó kínos esetek a Fidesznek, nemrég ugyanis Orbán Viktor is jogerősen törvényt sértett, mikor egy iskolában tartott előadást - "A Fővárosi Bíróság pénteki határozatában eltiltja Orbán Viktort a további jogsértésektől".

- Hogyan végződik a kommunista mese?
- Aki nem hiszi, annak utána járnak!...

1 komment

Címkék: orbán fidesz exkluzív viktor felvétel kubatov gábor bűncselekmény visszaélés törvénysértő

A bejegyzés trackback címe:

https://koncmester.blog.hu/api/trackback/id/tr831908807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yanchi345 2010.04.13. 11:37:00

A hozzáállás: majd jönnek a jogászok, oszt' jónapot.
A lényeg, hogy nem volt taggyűlés.
süti beállítások módosítása