HTML

Ajánlott oldalak

PostaImre.com
Szeszak.hu
LakatosPal.hu

Felmérés

Dokumentumok

Archívum

Kubatov 2.0 - A Fidesz pártigazgatója ezúttal választási csalásukkal henceg

2010.04.08. 16:51 Nagyító

Miért gondolom én úgy, hogy most a kuruc.info lehet a legnézettebb oldal a "tisztelt ház" körében?...íme a felvétel:

 

3 komment

Címkék: választás fidesz adatbázis április csalás új kontroll megfigyelés diktatúra kubatov 11 2010 választási világrend

A bejegyzés trackback címe:

https://koncmester.blog.hu/api/trackback/id/tr161904988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr kíváncsivagyok 2010.04.08. 19:44:08

Egyre csúnyább lesz ! Jól időzítettek !

szék elek 2010.04.09. 08:53:14

Ez egy faszság itt össze vissza van vágva az egész.
Nem lehet érteni semmit az égészből ebbe bármit be lehet magyarázni.És ha gyűjtöttek adatokat akkor mi van ki nem szarja le.A fidesz nem olyan mint az mszp hogy félni kelljen attól hogy majd ha nem rá szavazol akkor valamilyen meg torlásra számíthatsz.
Azt nem nézi senki hogy már több mszp politikus lesz börtönben mint a parlamentben :-) Úgyhogy nekik kell félni a sajtó sem harapott rá
én biztos leszarom.

Nagyító · http://koncmester.blog.hu 2010.04.09. 12:31:05

@szék elek: Örülök, hogy itt osztottad meg eme nemes és egyben legelső hozzászólásod.

Ha nem értesz belőle semmit akkor segítek:
Kubatov elvtárs egyértelműen célzott rá, hogy Egy időközi választáson a kampánycsendben az ő utasítására terjesztett MSZP-s szórólapot a Fidesz. Majd szintén az ő kérésére ezt ellenőrizték, és mivel az "MSZP" kampánycsendet sértett, meg is tette ellenük a Fidesz a feljelentést. Ez az első, ez egy gerinctelen dolog, és választási csalásnak hívják.

Hogy adatokat gyűjtöttek, azt például én bizony nem szarom le. Azért nem, mert rólam ne tartsanak nyilván ha nem rájuk szavazok mint a kommunizmusban - mert a Fidesz most ugyanezt csinálja. Azért ne csinálja ezt, mert mondjuk egyszer gondolni fogok egyet, és kiteszem egy nyilvános portálra a legutolsó Fideszes politikus adatait is névvel, címmel személyes telefonszámmal csak azért, hogy el tudják érni azok, akik ezt szintén nem szarják le.

Harmadszor pedig, ezt a felvételt az OVB sem szarja le, mert 6:3 aránnyal a bizottság valódinak fogadta el, és hivatalból meg is tette a feljelentést. Úgyhogy egyáltalán nincs kizárva, hogy új választások lesznek, amiben a Fidesz már nem indulhat.
süti beállítások módosítása