HTML

Ajánlott oldalak

PostaImre.com
Szeszak.hu
LakatosPal.hu

Felmérés

Dokumentumok

Archívum

Új honfoglalók, a magyarországi zsidó betelepítés - videó

2010.04.21. 23:11 Nagyító

Kommentár nélkül.

1 komment

Címkék: a videó zsidó új nélkül betelepítés kommentár magyarországi honfoglalók

Kilakoltatások avagy - hogyan megy a modern honfoglalás (videóval)

2010.04.20. 14:50 Nagyító

Tisztelt Szerkesztőség!

Megosztom Önökkel egy szomorú nap krónikáját. A helyszín Baranya megye egyik kistelepülése.

A család, amelynek jogi képviselője vagyok (nagyszülők, édesanya, két kicsi leánygyermek) tartozik egy pénzintézetnek (ebben sajnos eddig nincs semmi különös). Nincs haladék, nincs használati díj ellenében való ingatlanban maradás felajánlása az árverési vevő felé, a jogi érvek süket fülekre találnak, a dölyfös, lekezelő stílusú, még engem is durván sértegető, magát isteni szintre emelő végrehajtó bizony-bizony kilakoltat, rendőri biztosítás mellett, nehogy haja szála görbüljön.

Szólj hozzá!

Címkék: videó bank hitel modern kilakoltatás honfoglalás bedőlt

Megdöbbentő tények - videó

2010.04.18. 15:56 Nagyító

Megdöbbentő tények a Fidesz testvérpártjának, a Likudnak az országáról. Arról az országról, melyet Bajnai Gordon Magyarország legjobb közel-keleti barátjának nevezett, megdöbbentő tények Izraelről. Ha eddig úgy gondolta, hogy a Magyar Gárda egy fasiszta hadsereg és elítélte az antiszemitizmust, a zsidóellenességet, akkor itt egy videó, erős idegzetűeknek:

Szólj hozzá!

Címkék: videó tények palesztina zsidó megdöbbentő izraelről

Slota, te kis polihisztor

2010.04.17. 17:39 Nagyító

A Szlovák Nemzeti Párt elnöke, Ján Slota megint alkotott. Ezúttal történelemtudását csillogtatta meg, bár azért, hogy márciusban még nemzete himnuszát sem ismerte, Király Linda-különdíjat érdemelt volna.

Itt is van néhány aranyköpés a pártelnöktől, reagálva Vona Gábor azon kijelentésére, miszerint Ján Slota és Robert Fico egyszerűen csak meggyőzték a szlovákokat arról, hogy ők Nemzetet alkotnak (azért Nemzet és ország között valóban lényeges különbségek vannak – a szerk.):

3 komment · 1 trackback

Címkék: nemzet magyarország szlovákia mongol himnusz slota ján honfoglalás

Nemzeti gyásznap a mai

2010.04.17. 17:17 Nagyító

Lech Kaczynski lengyel elnök végső búcsúztatásának napján, amelyet a magyar kormány nemzeti gyásznappá nyilvánított, katonai tiszteletadás mellett a magyar himnusz hangjaira felvonták, majd a Szózat hangjai alatt félárbocra eresztették a nemzeti lobogót az Országház előtt szombaton reggel.

A Parlament előtt, a Kossuth téren felállított installációnál a lengyel himnusz elhangzását követően a legfőbb közjogi méltóságok virágokat helyeztek el az alkalmi emlékhely előtt. A lengyel és magyar nyelvű ceremóniát követően a Kossuth téren megjelent meghívott vendégek után a megemlékezésre érkezett emberek is leróhatták kegyeletüket egy-egy szál fehér rózsával. A Kossuth téri alkalmi emlékhelynél vasárnap délután 18 óráig lehet virágokat elhelyezni.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: lengyel gyásznap temetés nemzeti elnök

Székely-Magyar rovásírással foglalkozó kisfilmet vetítettek Japánban - videóval

2010.04.16. 22:36 Nagyító

Tíz nap alatt minden idők legnézettebb rovásírás-témájú videójává lépett elő az interneten az a kisfilm, melyet a japán közszolgálati televízió (NHK) készített hazánkban a székely-magyar rovásírásról – tudatta az MTI-vel a produkció szolnoki közreműködője.

Sípos László elmondta: a kuratóriumi elnökként általa vezetett magyarországi Rovás Alapítvány és a Japán Állami Televízió közös szerkesztésében 2010. január 12-én került az Ohajo Nippon (Jó reggelt, Japán) című reggeli adásba a kisfilm. A produkció rövidesen felkerült a legismertebb internetes videomegosztóra, majd február 20-án elkészült és ugyancsak a YouTube-on is megjelent ennek magyar nyelvű felirattal ellátott változata.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar japán rekord ősi székely kisfilm rovásírás

Innen lop a Népszabadság? – az avasi paneltűz folytatása

2010.04.16. 13:29 Nagyító

Ma reggel hozta le az index a hírt, hogy a Népszabadság információi szerint a miskolci paneltűz gyanúsítottja egy idős nő.

„Azért itt (Heves megyében – a szerk.) vizsgálják a tűz keletkezésének okát, mert a borsodi rendőrök elfogultságot jelentettek be az ügyben. A sajtószóvivő által meg nem nevezett magánszemély értesüléseink szerint egy idős asszony, akinek lakásában valójában a tűz keletkezett, ám ő – ahelyett, hogy értesítette volna a tűzoltókat, a mentőket vagy a rendőrséget – kimenekült az épületből, és az utcáról nézte a tüzet. Ezt az információt a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságon nem erősítették meg, de nem is cáfolták.” – nol.hu

Hát igen, bár én ezt az információt itt már 2 napja megírtam. Sebaj, tudjuk be fáziskésésnek, jön is röpke a folytatás:

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: mszp gyújtogatás öngyilkosság tűz miskolc paneltűz gyanúsított avas lakástűz

Egy szavazat - egy tanulságos rövidfilm

2010.04.15. 23:05 Nagyító

Egy 18 perces videó Edit néniről, aki élete utolsó percében még hozzászólhatott nemzetünk jövőjéhez. Nagyon tanulságos magyar rövidfilm, angol felirattal.

6 komment · 3 trackback

Címkék: választás mszp fidesz magyarország edit jobbik április egy 11 szavazat néni 2010 lmp

Információk az avasi paneltűzről

2010.04.14. 22:48 Nagyító

A tavagy augusztus 15-én, nem sokkal 22 óra előtt történt avasi tűzesettel kapcsolatban egy ember ellen indul büntetőeljárás, olvasható az indexen. A tűzben egy anya és két gyermeke vesztette életét.

A kép forrása - minap.hu

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Soltész Bálint tájékoztatása szerint gondatlanságból elkövetett, több ember halálát okozó közveszély okozás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítanak eljárást. Egyéb részleteket azonban, amik veszélyeztethetik a további nyomozást, a főkapitányság a korábbi szakmai gyakorlatának megfelelően még nem árul el, én viszont igen:

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: mszp gyújtogatás öngyilkosság tűz miskolc paneltűz avas lakástűz

A zsidók, a cigányok és a magyarok

2010.04.14. 13:59 Nagyító

Megfontolandó gondolatok három és fél percben Posta Imrétől:

Szólj hozzá!

Címkék: magyar posta imre gondolatok zsidó cigány

A 3 vezető párt logójának értelmezése

2010.04.13. 22:28 Nagyító

Jobbik:
A Jobbik címere egy stilizált vitorlás hajó, amelynek árbocát a kettős kereszt, vitorláit pedig a nemzeti színű körök adják. Jelentése, hogy a történelmi tradícióink adják az alapot (árboc), amelyre a közösségeinknek (családok, szervezetek, települések, egyházak és maga a nemzet) együtt kell felépíteniük magukat. Amennyiben ez sikerül, akkor sikerül a vitorláinkba vonnunk a történelem szelét, és a magyar nemzet szélsebesen gyarapodhat és büszkén tekinthet saját jövője felé. - forrás

Fidesz:
Narancs - feltételezés, nincs forrás

MSZP:
Szegfű - feltételezés, nincs forrás

2 komment

Címkék: a magyar mszp fidesz jobbik pártok vezető logójának értelmezése

Nincs Fidesz 2/3, avagy elemezzünk kicsit

2010.04.12. 21:27 Nagyító

Kedvem támadt egy kicsit az elemezgetéshez és, hát mit is mondjak, elég érdekes eredmények jöttek ki. Főként Orbán büszkesége vitt a dologra, hogy már zsebre is tette a maguk fix kétharmadát és azért valljuk be, erről az utca emberének elsőre a „három emberből kettő Fideszes” gondolata támad.

A választási eredményekkel ellentétben azonban ez egyáltalán nincs így. 2010-ben Magyarországon összesen 7.972.568 fő, azaz majdnem 8 millió állampolgár rendelkezett szavazati joggal – hogy nem élt vele mindenki, az e szempontból most lényegtelen, ennyien voltak. Főleg azok figyeljenek most, akik nem vettek részt a választáson, készítettem hát egy nagyon érdekes grafikont:

23 komment · 2 trackback

Címkék: választás mszp fidesz jobbik kulturális 2010 grafikon választási kétharmad statisztikák lmp kreatívok korrigált

CSAK A FIDESZ! - a győzelmi videó

2010.04.12. 14:29 Nagyító

Csak a Fidesz! - Szó szerint. Nagyon komoly győzelmi videó, de szigorúan csak nagyon erős idegzetűeknek.;)

Szólj hozzá! · 3 trackback

Címkék: a választás orbán fidesz videó komoly exkluzív viktor csak deutsch rogán navracsics kövér antal tamás tibor lászló 2010

Morvai és Orbán együtt ünnepel – videó

2010.04.12. 09:40 Nagyító

2010. április 12. - új korszakra ébredt Magyarország. Hajszál híján Fidesz kétharmad, bő 16% Jobbik, van ok az ünneplésre. Csak Önöknek, csak most, de megcsináltuk...Exkluzív videó! ;)

9 komment · 3 trackback

Címkék: választás orbán videó és együtt exkluzív morvai 2010 ünnepel

Nemzeti gyásznap lesz Magyarországon a Lengyel államfő temetésének napja - mégsem baleset volt?

2010.04.11. 15:18 Nagyító

Kormányunk nemzeti gyásznappá nyilvánította a lengyel elnök temetésének napját, az időpont még nem ismert. A tragédiában 96-an vesztették életüket, az elnökkel utazott felesége Maria, valamint teljes stábja is, többek között Slawomir Skrzypek a lengyel Központi Bank kormányzója és Andrzej Kremer külügyminiszter-helyettes.

2 komment

Címkék: katasztrófa magyar nemzet lengyel gyász baleset barátság merénylet részvét repülőgép

süti beállítások módosítása