HTML

Ajánlott oldalak

PostaImre.com
Szeszak.hu
LakatosPal.hu

Felmérés

Dokumentumok

Archívum

Ha Ön már eldöntötte, hogy elmegy szavazni

2010.04.07. 00:21 Nagyító

Választás, vagy szavazás? Honfitársam! Ténylegesen eljött az idő, mikor döntened kell a saját és családod létéről, életéről! Eljött az ideje, hogy kénytelen vagy szembenézni a „mi volt eddig, s hogy lesz tovább” TÉGED IS alapvetően érintő életkérdéssel! Lehetséges, hogy az ország, a nemzet kifutott az időből? Lehetséges, hogy a továbbiakban nem lesz magyar MAGYARORSZÁG?

Tekintsünk vissza az elmúlt tragikus 65 évre! Mi mindent szenvedtünk végig…, ez gyakorlatilag felsorolhatatlan! Ez a mindenre kiterjedő felsorolhatatlanság a védőpajzs a 65 éven, mert nincs emberi elme, mely röviden és érzékelhetően összegezni tudná értékén az elkövetett mulasztásokat, bűnöket! Addig, míg az első 3O- 35 év elsősorban a politikai, emberiség-nemzet ellenes bűntettekről, mulasztásos gazdasági bűnökről szólt, addig nagyjából 198O-tól számítva már az állam, az állami apparátus, /benne az MSZMP pártszervezetével/ már a gazdasági bűnelkövetés totális útjára lépett! Bűnözői tevékenységüket a médiában lefolytatott aljas, meghatározó erejű propaganda hadjárattal fedték le, álcázták, s álcázzák mind a mai napig! A médiavezetők, a média vezető propagandistái teljes felelősséggel tartoznak a kialakult helyzetért, felelősségük azonos a politikai, gazdasági vezetők /bűnözők!/ felelősségével! Például RENDSZERVÁLTÁST hazudtak!

Kiemelt hír:
Kiszivárgott hangfelvétel - Fidesz diktatúra

Most 2O1O áprilisában itt állunk, kifosztva nemzeti vagyonunkból, remény nélkül, azaz jövő nélkül! Ön eldöntötte elmegy szavazni…
Ugye annak tudatában teszi április11-én, hogy tudja, hogy április 15.-én több mint 64O ezer ingatlanra szűnik meg a kiköltöztetési moratórium, ami három fővel számítva közel kétmillió embert érinthet! Vagyis, ez azt jelenti, hogy a bankok, ha úgy kívánják érdekeik, százezer számra hajthatják utcára az embereket, mely nyilvánvaló zavargásokhoz fog vezetni, mindez a Lisszaboni Szerződés árnyékában!
Lehetséges, hogy Ön még nem hallott a Lisszaboni Szerződésről? Nem vesztett sokat, pusztán az eddig sem jogszerű magyar alkotmányt semmisítette meg, de Magyarország nemzeti államiságát is! Ezt úgy szavazták meg a képviselők, a parlamenti pártok, hogy a jogszabályokról még magyar fordítás sem állt rendelkezésre! A Lisszaboni-Velseni szerződés alapján, zavargások esetén, nemzetközi csendőri erők brutális beavatkozása várható! Hozzánk legközelebb ROMÁNIÁNAK vannak ilyen gyorsan-mozgó bevethető csendőri egységei! Ne felejtse, ennek lehetőségét a parlamenti pártok szavazták meg! Mivel Ön elmegy szavazni, ide kívánkozik dr. Hegedűs Zsuzsa útmutatása, intelme, aki Orbán Viktor személyes tanácsadója, s lehetséges szociális minisztere, a következőket mondta: „…bár kire is szavazhatnak, csak a Jobbikra nem!” Igen, a Jobbik még nem tagja a parlamenti bűnözőknek, MAFFIÁNAK! /bár törekszik rá/
Ön eldöntötte szavazni fog, de kire? Ezekre a bűnöző parlamenti pártokra, akik szó nélkül vették tudomásul Perez, volt izraeli miniszterelnök, sajnos megalapozott dicsekvését, hogy többek közt, jól halad Magyarország felvásárlása! Talán a nemzeti érdekeinkkel szembenálló Fideszre, aki az Izrael meghatározó politikai csoportosulásának a Likudnak a testvérpártja?! Orbánhoz méltó elnöki cselekedet!
Az MSZMP utód MSZP-t említeni is kár Gyurcsánnyal! De Ön eldöntötte szavazni fog…, hát legyen, reméljen némi hasznot fáradságáért!
Semmiképp ne szavazzon azokra, akik az elmúlt évtizedekben már bizonyítottak, hogy csak országot-kifosztó bűnözőként állták meg a helyüket, ne szavazzon a parlamentben dagonyázó maffiózó parlamenti pártokra!
Ön, kedves szavazó, ugye tudja, hogy Magyarországnak nincs hiteles köztársasági elnöke? Kun Béla unokája Sólyom László zsidó lévén, a vallása révén a nem-zsidóknak tett esküje alól mentesítve van! Ugyanúgy, ahogy az összes zsidó képviselő, vagy eskühöz kötött közalkalmazott! Egyszerűen eskü-képtelenek vallásukon keresztül! Nem lehetnek hitelesek, jogilag vallásuk kizárja a válaszhatóságot, a megbízást!

Budapest, 2O1O. április O5.

Gyöngyösi Zoltán

 

Kiegészíttés: A zsidó esküszegésről bővebben

Küldje tovább minden ismerősének ezt a cikket, mielőtt a saját nyakunkra tesszük április 11-én a kötelet!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: választás mszp fidesz jobbik április 11 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://koncmester.blog.hu/api/trackback/id/tr171900564

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nincs itt az idő! 2010.04.08. 07:10:14

Választás 2010. De még nincs itt az idő! Nincs itt az ideje annak, hogy megismerhessük a pártok véleményét számos kérdésben. Így nem jött el az ideje annak, hogy a választásokon induló politikai pártok állást foglaljanak a társadalom 5-10 százalékát ki...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása