HTML

Ajánlott oldalak

PostaImre.com
Szeszak.hu
LakatosPal.hu

Felmérés

Dokumentumok

Archívum

14 milliárdot szervez ki a kormány az utolsó ülésén egy "nevenincs" cégbe

2010.04.07. 16:15 Nagyító

Körülbelül tizennégy milliárd forintnyi uniós támogatást kezelhet majd a Regionális Tõkealap-kezelõ Zrt., ha így dönt szerdán a kormány - írja a Hírszerzõ.

Az április 1-jén bejegyzett Regionális Tõkealap-kezelõ Zrt. a Greenfield Capital-ból alakult, feladata a magyar kis- és középvállalkozások tõkéhez juttatása lenne úgy, hogy az állam a cégen keresztül kisebbségi részesedést szerezne a cégekben.

A 2009 júliusában bejegyzett Greenfield Capital egy meghívásos tenderen nyert, melyre egyetlen érvényes pályázat érkezett. Az internetes lap úgy tudja: a részvénytársaság igazgatóságában szerepel Benedek János, aki a bejegyzés elõtti napokban tetemes végkielégítéssel távozott az állami tulajdonú regionális fejlesztésekkel foglalkozó VÁTI Kft-tõl, és Mosonyi Balázs, aki a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség vezetõ tisztségviselõje. A Hírszerzõ információi szerint mindketten jó kapcsolatot ápolnak Bajnai Gordon miniszterelnökkel.

Forrás: boon.hu

Szólj hozzá!

Címkék: választás mszp kormány április milliárd 14 11 regionális gordon 2010 bajnai zrt. tõkealap kezelõ

A bejegyzés trackback címe:

https://koncmester.blog.hu/api/trackback/id/tr621901957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása