HTML

Ajánlott oldalak

PostaImre.com
Szeszak.hu
LakatosPal.hu

Felmérés

Dokumentumok

Archívum

A megváltó halála

2010.04.04. 19:29 Nagyító

Jézus működése alatt számtalanszor került a zsidók kereszttüzébe. Hatalmas isteni bölcsessége minden esetben megmentette attól, hogy kezet emelhessenek rá, mielőtt bevégzi feladatát. Az egyházi helytelen hittanoktatás azonban mit tanít Jézus haláláról? Azt, hogy Jézust az emberi gonoszság ölte meg. Ez nem igaz. Jézust a zsidók ölték meg.
Nem kívánok azzal foglalkozni, hogy Jézus zsidó volt-e, vagy nem. Sem azzal, hogy tanításának megkezdése előtt kitől, hol, mit tanult. Egyszerűen csak a halálának körülményeivel.

A zsidók bizalma abban, hogy megváltójuk eljövetele meghozza számukra az áhított világuralmat, és végre bosszút állhatnak mindenkin és mindenhol a világban, minden vélt, vagy valós sérelmükért, pillanatok alatt szertefoszlott. Jézus bevonul Jeruzsálembe, pálmaágakat szórnak lába elé, és úgy köszöntik, mint nagy királyt. Két nap elég volt, hogy a zsidók rájöjjenek, a várt világuralom elmarad. Jézus nem vonult sem a zsidó vezetők elé, hogy átvegye helyüket, nem művelt csodákat, hogy az összes római egy pillanat alatt meghaljon, és kezdetét vegye a világuralmi folyamat, csodákon, varázslatokon keresztül.

Jézus millió csodás dolgot művelt a zsidók között. Ezt még a zsidók sem tagadják. Ők, hogy mentsék bűnüket, azt állítják, hogy az ördög által művelt csodákat. Ez a gondolat defektes, ugyanis ha ördögtől vezérelt lett volna, akkor a várt csodás világuralom sem marad el, mivel az ördög az ember feletti uralomra törekszik. Az Isten nem uralkodik, hanem együtt létezik az emberrel, gyermekeit szereti, segíti. Tehát a zsidó logika alapvetően ellentmondás.

Jézus rengeteg jótéteménnyel, csodával, tanítással bizonyította, ki ő. Mire szólította fel Jézus az embereket? Arra, hogy szeressen, dolgozzon, szerény legyen. Kell ez a zsidóknak? Olyan tulajdonságok ezek, melyek a kiválasztottság érzésével, a felsőbbrendűség átkának érzésével megátkozott zsidóság soha nem fog elfogadni. Ahhoz gyökeresen kellene megváltoznia. Majdnem annyira, mintha azt mondanánk egy feketének, fehéredj ki!
Egy pillanat alatt a zsidó csalatkozás Jézus életére tör. Nem a rómaiak, vagy az egyiptomiak, sem más nép nem csalatkozott, pedig sok földről jöttek hallgatni Jézust. Csak a zsidók.

Ezzel a zsidók nagyon is jól tisztában vannak a mai napig. „VÉRE RAJTUNK ÉS A MI FIAINKON!” - Ezt kiabálták, ami annyit tesz, tisztában voltak vele, kit akarnak megölni. Nagyon is tisztában voltak vele. Pilátus igyekszik kitérni Jézus elítélése elől. Mossa kezeit, ő viszont azt jelenti ki, én nem vagyok bűnös ennek az embernek az elítélésében. És utána átadja Jézust a zsidóknak! Ez egy elfeledett, elhallgatott momentum, de nagyon fontos. A zsidók ölik meg!

Az egyház elferdülésének, hazugságba süllyedésének az egyik jele, a zsidók mentegetése hatalmas bűnük alól. Ugyanis ekkor, az ószövetségi zsidóság kifejezte az Igazság Istenével való szembehelyezkedését, és ezzel a sátán helytartóságának felvállalását. Az egyház pedig őket mentegeti, az emberiség nyakába akarván varrni, ezt a hatalmas bűnt.

Ezzel a kézzelfogható bizonyítékkal tisztában kell lenni azoknak, akik a harcot szellemi szinten akarják felvállalni, kivel is állunk szemben. A nagypéntek Jézus halálának emléknapja, küldetésének vége, mely átvezet a feltámadásba, ennek a misztériumnak emlékezete.

A szellemi síkon harcoló emberek sokféleképpen fogalmazhatják meg álláspontjuk alapjait, hátterét. A katolikus (egyetemes) vallásos embernek a nagypéntek üzenete, a feltámadás eljövetele, az áldozat és áldozatvállalás értelme, valamint a zsidó (sátáni) hovatartozás kinyilatkoztatása.

Gyártó István - Jövőnk.info

Szólj hozzá!

Címkék: húsvét halál jézus zsidó feltámadás sátán messiás megváltó pilátus

A bejegyzés trackback címe:

https://koncmester.blog.hu/api/trackback/id/tr731894467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.