HTML

Ajánlott oldalak

PostaImre.com
Szeszak.hu
LakatosPal.hu

Felmérés

Dokumentumok

Archívum

Példátlan társadalmi szerződést kötöttek választóikkal a Civil Mozgalom és a Jobbik képviselőjelöltjei!

2010.04.02. 00:30 Nagyító

Avagy - akik Történelmet írtak

 

2010. március 28-án vasárnap, Fejér megyében Székesfehérvárott öt országgyűlési képviselőjelölt kötött polgárjogi szerződést Őfelségével, Magyar Néppel, Választópolgáraikkal, egyúttal a Magyar Szent Korona másolata előtt esküt tettek! A jelöltek

Péteri Cecília – Civil Mozgalom (5. körzet)
Szaksz Ferenc - Civil Mozgalom (3. körzet)
Árgyelán János – Jobbik (6. körzet)
Krausz Attila – Jobbik (5. körzet)
Dr. Rozgonyi Ernő – Jobbik (4. körzet)

írásban vállaltak kötelezettséget, hogy esküszegésük esetén önként lemondanak a képviselőknek törvény által biztosított szabad mandátumukról.

Idézet eskütételük 2. pontjából:

"Képviselőjelölt

a. egyértelműen képviseli, hogy 2010. december 31-ig Magyarország állítsa helyre az 1944. március 19-ig érvényben volt és a "Szent Korona Eszmére" alapozott történeti alkotmányának jogfolytonosságát,

b. határozottan követeli az alkotmányos alaptörvény kialakítására - a társadalom széles körű képviseletének bevonásával- Alkotmányozó Nemzetgyűlés összehívását, és az Alaptörvény elfogadására népszavazás kiírását

c. és köztisztviselői feladatot ellátó személyek közvagyont érintő cselekedeteinek és saját vagyongyarapodásának elszámoltatását.

Képviselőjelölt egyúttal kijelenti, hogy kizárólag olyan alaptörvényt támogat, amely lehetővé teszi kétkamarás országgyűlés létrehozását, Magyarország földterületének, vízkészletének és energiakincseinek nemzeti tulajdonba helyezését, és a külhoni nemzetrészek tagjai állampolgárságának helyreállítását és a nemzet stratégiai döntéseiben közvetlen részvételét."

Adta hírül a Magyarok Szövetsége, ami „csak azt a majdani országgyűlési képviselőt ismeri el legitimnek, aki - a nemzetközi jog szerinti törvényes alkotmány hiányában - szerződést köt a néppel, és programjában vállalja a Történeti Alkotmány jogfolytonosságának helyreállítását.”

El sem hiszem, hogy 2010-ben több, mint 20 évvel az úgynevezett rendszerváltás után ez végre megtörtént! A Szent Korona Eszme szerintem az olvasók elsöprő többségének nem ismerős, ki fogom fejteni, hogy mi is az pontosan.

Van viszont egy Sokkal Meredekebb oldala is ennek a dolognak, kapaszkodjon!

Aki már mélyebben utánanézett az ok-okozatoknak és „kinyílt a szeme”, vagy akinek még csak most kezd az már tudja, hogy időnk már nagyon nincsen szinte semmire, illetve nem, Tovább nem nagyon van már. A szó szoros értelmében Kómában tartották az egész Magyarságot 20 teljes évig aminek mára az lett az eredménye, hogy a Magyar Nép vagy most azonnal veszi kézbe a saját sorsát, vagy pedig a következő választást már nem, hogy nem fogjuk megélni, de KETTŐ ÉVÜNK sem nagyon van már hátra, mielőtt eltűnünk a történelemkönyvekben. Őrültségnek hangzik, de egy őrült vilégban ez természetes. Itt és most ezt nem fogom tovább ragozni – kettő héten belül sort kerítek erre is - de ha az eddigi bejegyzésekben látott emberi logikát akkor elhiheti, hogy ha most azonnal nem kezdünk el valami nagyot, nem csapunk az asztalra,

„Azt akarom, hogy értse meg ezt a sorskérdést, azt akarom, hogy szorítsa ökölbe a kezét, hogy legyen dühös, hogy felálljon, hogy verjen végre egy Isteneset az asztalra, nézzen a tükörbe és mondja már magának – „Magyar Ember vagyok Magyarországon a Fenébe! Nem bánhatnak így velünk, a családommal, a barátaimmal és velem!”. És ha ez megvan akkor azt akarom, hogy dühítsen fel több embert is, mert higgye el, rajtunk kívül senki sem fog értünk kiállni.”

akkor kettő év múlva nagyon rossz világ lesz.

És ha már kapaszkodik, akkor most dőljön is hátra:

9 napunk van még a választásokig, 9 teljes nap. Ha van Magyarországon csak ezer elszánt ember, aki bízik Önmagában, aki képesnek érzi magát valami nagyra, akkor 9 nap alatt képesek vagyunk teljesen beborítani a választásokat és megmutatni az eddig Mindenhatónak hitt politikai erőknek, hogy még mindig mi vagyunk a kutya, és mától soha többé nem a farok fog minket csóválni. Megvan erre minden képességünk, hogy hogyan azt még a délelőtt folyamán le fogom ide írni, addig is aki úgy érzi, hogy fel tud emelni egy telefont, hogy képes személyesen vagy telefonon beszélni 20 családtagjával vagy barátjával, képes elküldeni 20 email-t, képes egy A/4-es lapot körülbelül 20 példányban lefénymásolni és az elszántsága is megvan ezekre azt – és csak őket - kérem, hogy mostantól mihamarabb jelentkezzen, mert a 9 nap már pereg:

magyarokorszaga@mailbox.hu

És ettől félnek legjobban a jelöltek, a pártok, az alkotmánybíróság és még azok is, akik ma Mária Országában az egész törvényhozást a háttérből irányítják. És most ezt a lehetőséget végiggondolva nagyon úgy tűnik, hogy most nem Sólyom László, hanem Isten tette a választási hét elejére a húsvétot – Jézus, és később talán a Magyarság feltámadásának ünnepét - amikor találkoznak a családok, és beszélgethetnek is egymással.

Ha ezzel egyetért, akkor kérem mihamarabb juttassa el email-ben ezt az üzenetet az oldal címével minél több barátjához, ha van honlapja akkor tegye rajta közzé, ossza meg az iwiw-en:

 

És ez nem áprilisi tréfa, az eskütételről készült felvételt itt, az arról készült fotókat pedig itt megtekintheti.

Orbán Viktornak valóban igaza volt - Itt az Idő!

Mindenkinek jó éjszakát!

3 komment

Címkék: civil magyar választás magyarország megye székesfehérvár kormány magyarság jobbik magyarok mozgalom 2010 szövetsége fejér

A bejegyzés trackback címe:

https://koncmester.blog.hu/api/trackback/id/tr511887561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blurey 2010.04.04. 12:56:23

www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=9022

Kegyelem teljes Istentől áldott szép húsvétot, és
SZEBB JÖVŐT MINDEN IGAZ MAGYARNAK !

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2010.04.08. 22:17:44

Vajon miért épp a Jobbikkal és a CM-mel köt választási szerződést a Magyarok Szövetsége?

Nos, mielőtt ezt a bejegyzést elolvastam volna, én ezt írtam:
epikurosz.blog.hu/2010/04/08/kosson_valasztasi_szovetseget_a_jobbik_es_a_civil_mozgalom

Nagyító · http://koncmester.blog.hu 2010.04.08. 23:05:03

Szerintem az MSZ azokat kérte fel erre akikben meglátta a lehetőséget, hogy aláírják és lehetőségeikhez képest addig viszik az ügyet, amennyire csak tudják. A Fidesz és az MSZP ilyen tekintetben eleve esélytelen volt, ahogy beállítottsága alapján a többi párt is - én nehezen bírom elképzelni, hogy például Lendvai Ildikó aláírjon egy ilyet (bár ki tudja, lehet felajánlották mindenkinek).

A cikked jó és a gondolatmenete is stimmel, bár a szövetség hiányán annyira nem csodálkozom, mert voltak már a Jobbik és a CM között kisebb összezörrenések:
jobbik.hu/rovatok/valasztasi_hirek/hazudik_a_quotcivilquot_mozgalom_szelhamos_partelnoke
süti beállítások módosítása