HTML

Ajánlott oldalak

PostaImre.com
Szeszak.hu
LakatosPal.hu

Felmérés

Dokumentumok

Archívum

A MAZSIHISZ szomorúan értesült arról, hogy...

2010.03.31. 21:58 Nagyító

„…a Pészach (zsidó húsvét) ünnepének kezdőestéjén, Budapesten megtámadták annak a rabbinak a lakását, ahol barátaival békésen emlékezett meg a zsidó vallás egyik legnagyobb ünnepéről.

A támadás során beverték a lakás ablakát és veszélyeztették az ott lévők testi épségét, az erőszakos cselekedetnek csak a rendőrség megérkezése vetett véget.

Ez az eset is rávilágít arra, hogy hova vezet, ha a magyar társadalom egyes kisebb, de harsány csoportjai, köztük politikai mozgalmak is, folyamatosan igyekeznek felszítani a zsidóellenes érzelmeket, antiszemita nézeteket hangoztatnak, terjesztik a gyűlölködés szellemét…” - maszihisz

Én pedig szomorúan értesültem arról, hogy:

Múlt héten szombaton este háromnegyed 9-kor (2010.03.27. 20:45) Törökbálinton az érdi elágazásnál CIGÁNYOK elrabolták édesapja mellől 14 hónapos kisfiát és a feleségét.

A kisfiún egy kék színű pufi kis kabát, és kék-fehér-piros vízszintes és szürkészöld melegítő alsó volt, a fenekén sport felirattal. A hölgy 21 éves, Deák Mária, rajta sötétkék farmer és piros kapucnis pulóver volt fényes fekete mellénnyel. Vállig érő sötét barna haja van, mely copfba volt fogva, bal fülében egy kis fekete dobókockával. A tettesek sötétbordó Opel Astrával menekültek - rendőr astra – melynek a vezető oldali külső visszapillantó tükre letört a dulakodás közben. Az elkövetők egyike erős, másik pedig vézna testalkatú. A helyszínről Törökbálintról Érd felé menekültek.

Akik adott időben a helyszínen jártak vagy élnek és esetleg látták az autót, kérem jelezzék a rendőrségnek – 107, 112 – valamint a következő számok valamelyikén:

06-20-406-58-65
06-20-941-08-04
06-70-509-80-02

Köszönjük!


Kiemelt hír:
Ha Ön már eldöntötte, hogy elmegy szavazni


Hol is tartottam…jaj igen, megvan. Ott, hogy index címlapon virít a hír, míg a kettős emberrablást valószínűleg egyik csatorna sem tartotta hírértékűnek. Komolyan mondom az agyam eldobnám ha annyira naiv lennék, hogy ilyen előfordulhat!

Történt volna ez Franciaországban, a rendőrség 30 perc alatt körbezárta volna az egész megyét és minden műsort azonnal megszakítottak volna, mert ugye ilyen esetben 90%-ban az első 24 óra eredményén múlhatnak emberéletek, de itt…

…itt valakiknek fontosabb az, hogy két Magyar emberélet megmentése helyett megint azt kapjuk az arcunkba, hogy „folyamatosan igyekeznek felszítani a zsidóellenes érzelmeket, antiszemita nézeteket hangoztatnak, terjesztik a gyűlölködés szellemét.”. Lássuk be komolyan, ma Magyarországon már fontosabb az, hogy kóser legyen a pészach...

És őszintén bevallom az ilyenek miatt gondolom már én is úgy, hogy - „Száz bűnöző zsidó élete sem ér egy Magyaréval fel.” - és nem is szégyellem magam érte. Kellene?

1 komment

Címkék: segítség zsidó cigány emberrablás opel kóser kislány érd mazsihisz törökbálint astra pészach

A bejegyzés trackback címe:

https://koncmester.blog.hu/api/trackback/id/tr981885416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arvisura · turoczi.blog.hu 2010.04.01. 08:01:55

Örüljünk, hogy még nem Izraelben mondanak ítéletet fölöttünk (bár a barkácsolt törvényhalmazunk sugallói nyugodtan lehetnek tőről metszett gazemberek). Elképesztő, ami ebben au országban és ezekben a szakállas médiákban folyik!
Tönkre teszik az országot, Európát, de az egész Földet!
Igaz, akik Jézust keresztre juttatták, miért rezelnének az egyszerű halandóktól!
süti beállítások módosítása