HTML

Ajánlott oldalak

PostaImre.com
Szeszak.hu
LakatosPal.hu

Felmérés

Dokumentumok

Archívum

FIDESZ HÍVŐKNEK!

2010.03.25. 00:38 Nagyító

A FIDESZ (Fiatal Demokraták Szövetsége) az állítólagos „rendszerváltozás” után az SZDSZ ifjúsági tagozatából alakult. Orbán Viktor, Soros (Schwartz) György a jelenlegi világgazdasági válságot „élete főművének” tartó, magyar származású amerikai milliárdos támogatásával végezhette el külföldi tanulmányait. Orbán (Orsós) izraelita nagyanyai származásával alkalmas személynek találtatott. A Nemzeti Kerek asztal tárgyalásain 1989-ben néhányadmagával „képviselte” a fiatal demokrata érdekeket, hogy 1989. október 23-án az ország népének megkérdezése nélkül, áldásukat adják, az 1949. évi XX.-as törvényként, szovjet erőszak hatására beiktatott 1936-os, buharini Alkotmány mintájára készült, 1989-ben adaptált, az MSZMP által módosított „ideiglenes” Alkotmányra!

Kiemelt hír:
Ha Ön már eldöntötte, hogy elmegy szavazni


A FIDESZ anyagi forrásainak biztosítását Pintér Sándor, akkori Országos Rendőrfőkapitány látta el. Mivel az Antall kormány ez időtájban, a kiskunhalasi főgyűjtő KM1-es tankállomás gazolin készletének fosztogatásával, és a rablóprivatizációval volt elfoglalva, Gergényi Péter, Bács-Kiskun megyei rendőrfőkapitány óvó szárnyai alatt, az olaj -és szesz maffián kívül, Pintér Sándor irányítása alatt a nemzetközi kábítószer, fegyver -és szervkereskedelem bevételeiből is részesült. Orbán elsősorban a Bács-Kiskun megyei vállalkozókat látogatta rendszeresen támogatás begyűjtése végett. Így tett szert 400 millióra Sepsi Lászlótól, a határokon elkobzott zárjegynélküli cigaretták átjátszásából, melyből Sepsi milliárdokat forgalmazott, de Orbán nem vetette meg, a szeszhamisításból származó kenőpénzek „jutalékát”, és az olajszőkítés védelmet élvező orgazdáinak juttatásait sem! Flaisz Ferenc, a „Kakas”, csak bevallása szerint 1 milliárdot adott át Pintérnek, aki a későbbi belügyminiszteri szék reményében hűen szolgálta magyarországi és amerikai gazdáját. Tevékenységüknek köszönhető a kiskunhalasi kiserdőben lefejezett hullák, vagy a sorozatos, azonos módszerrel elkövetett rendőr „öngyilkosságok” is!

Orbán, Soros kegyeltje, számára jó tanítóra lelet. A FIDESZ hatalomra jutása előtt ismeretséget köthetett, az alvilág összes szereplőjével, akik összehangolt tevékenységét Pintér mesterien irányította. Pintér ugyan 1996-ban lemondásra kényszerült, ami olcsó ár volt ahhoz képest, hogy Olaszországban, a nemzetközi maffiabűntársai 20 év börtönbüntetéseket kaptak, de beletenyerelt az akkor éppen hatalomban soros Horn-Kuncze duó olajügyleteibe is. Kuncze félreállította ugyan, de a tranzit maffiakereskedelmet továbbra is felügyelte, Szemjon Mogiljevics-el, a magyarországi orosz maffia fejével, aki jelenleg Putyin úr jóvoltából Nyugat-Szibériában „vendégeskedik”. Orbán és „csapata” szorgalmasan gyűjtötte be a bűnözői körök megvesztegetési pénzeit, miközben kegyeket gyakorolt! Soha annyi benzinkút nem nyílt Bács-Kiskun Megyében, mint az 1991-1995-ös években!
1998-ban a FIDESZ, a megegyezés szerint, amit egyesek „Rózsadombi paktum” néven emlegetnek, elérkezettnek látta az időt, hogy nagyobb arányban részt vehessen az ország kifosztásában! Csak a FIDESZ iránti szavazókedvet kellett egy „kicsit” erősíteni, amit Pintér Dietmar Clodó „sérülést nem okozó” robbantásaival biztosított! Bár abban az időben az egész ország tisztában volt, hogy Pintér alibijét hamis tanúzással támasztották alá, a közhangulat némiképp a FIDESZ-nek kedvezett! Tulajdonképpen nem akarta elhinni a jóhiszemű lakosság, hogy ilyen aljasságra is képesek magyarnak hazudott emberek!

A FIDESZ még így sem bizonyult elég erősnek, így szövetségre lépett a jánoshalmi zugügyvéddel, Torgyán Józseffel, aki nem csak a későbbi mezőgazdaságnak szánt, több, mint 1000 milliárd elsíbolásában, de a Parlamentben „nyűgként” szerepelő kisgazdapárt tönkretételében is segédkezett! Közös, áldatlan munkájuk eredményeként, a magyar mezőgazdasággal együtt, az FKGP-t is teljesen lezüllesztették, miközben az Antalli-úton haladva tovább folytatták a rablóprivatizációt! Pintér a választások idején már bírósági eljárás alatt állt, ami nem akadályozta meg Orbánt, hogy hűséges pénzbegyűjtőjét a belügyminiszteri székbe ültesse! Abban az időben még ilyen hangokat is lehetett hallani a „nép egyszerű fiaitól”(?), hogy: „Rablóból lesz a legjobb pandúr!”, de ez csak a mesében szokott így lenni! Akkor sem így történt! Az olajügyeket, mint ahogy Magyarországon szokás az állami közalkalmazottak érdekeltsége és érintettsége esetén, titkosították, hisz nem csak Orbán és Pintér volt „érintett”, hanem az Antall dinasztia, Horn Gyula, Kuncze Gábor, Pető Iván („Tercsi, Fercsi, Kata, Klára, és valahány név még a naptárban”) stb.! A korábbi kormányok bankkonszolidációs fosztogatási gyakorlatát is folytatták!

Ha valaki számára nem lenne világosan érthető, mit jelent a bankkonszolidációs fosztogatás, a következő a „technológiája”: A privatizációra kijelölt nem 1.-Ft-os cégeket az aktuálisan felelős privatizáló, akkor még állami cég, felértékeli, általában a tényleges érték 10-20%-ára, majd meghirdetik az eladását. A kiválasztottak jelentkeznek, majd a bankkonszolidációra (behajthatatlan tartozások által okozott bankveszteség állami pénzből történő kifizetése, a bankcsőd elkerülése érdekében) kijelölt banktól felveszik a megfelelő összegű hitelt, amire fedezetként vagy a megvásárolt cég, vagy a korábban ilyen úton megvásárolt cégek, vagy egy „felsőbb utasítás” szolgál fedezetül! A felvett hitel azonnal átkerül a konszolidációs hiánykasszába, ami 100-250 milliárd forint körül „kiegyenlítésre” szorul, amit a bankcsőd elkerülésére hivatkozva, az adófizetők pénzéből „nagylelkűen” vissza nem térítendő módon ad az állam!

A Pincz ügy Postabankos ügylete is így lett kivitelezve, de az Orbán kormány jogilag is biztosította Medgyessy számára, a további ország-rombolási feltételeket!
Az Alkotmányba bebetonozott "kollektív bizalmatlanság intézménye" a négyévenkénti rablóbandaváltást jelenti, amit következetesen betartottak 2004-ig, amikor is Gyurcsány puccsot hajtott végre. Orbánék is két kézzel szórták a pénzt! Nem számított, hogy 10 milliárdos adó és járulékfizetési tartozást kell elengedni az MTV-nek, vagy Orbán Viktorhoz közel álló - Vitézy László cége által készített műsorok minden percéért 76-220 ezer forintot fizetni, miközben az MTV belső gyártásában készülő anyag egyetlen perce 7-20 ezer forintba került. Persze szabad volt az MFB-nek fedezet nélkül 428 millió forintos hitelt adni az alcsútdobozi székhelyű Szekér Csárda-Fogadó Kft.-nek, vagy az OK-nak 2001-ben 4,625 milliárd forintos összköltségvetés adni. Magyarországon 12 állami gazdaság 12 milliárd 690 millió forint értékű részvényeit az Orbán-kormány "felkérésére" az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. (ÁPV Rt.) által a szintén 100 százalékos állami tulajdonban lévő Magyar Fejlesztési Banknak (MFB) térítésmentesen átadni, és mindebből egy-egy 10 ezer forintos névértékű törzsrészvényt megtartani, és a FIDESZ-hez közelinek mondott érdekcsoportokat többségi tulajdonhoz juttatni.

Orbánék megengedhették maguknak, hogy a 12 állami gazdaság kivásárlására az állami tulajdonú MFB-től rendkívül kedvező, a családi gazdaságok számára kialakított kamatokkal, 20 éves futamidejű hiteleket fölvenni, és a ma Magyarországon a hatályos törvényeket kijátszva, a 12 egykori állami gazdasággal a jogszabályban szereplő 10 év helyett 50 éves földhaszonbérleti, gyakorlatilag örökbérleti szerződést kötni.
De a FIDESZ kezdte el a másfélszeres árú autópályák építését (Gyurcsány csak vérszemet kapott)! Ahogy az NA Rt., előző vezetőinek területszerzési feladatok elvégzéséért 1,5 milliárd forintot átutaltak egy ZIB Consulting nevű vállalkozásban, ami nem végzett érdemi munkát. Elgondolkozik néha a magyar szavazópolgár, hogy milyen lelkületűek azok a FIDESZ-es agitátorok, akik a köztörvényes bűnelkövetéssel meggyanúsított Deutsch Tamásra kérik el az ajánlószelvényt és szavaztatnak arra a Fidesz-listára, amelyiken az öt és fél milliárd forintot elsikkasztó gazember szerepel?
A sor hosszú! Százmilliók és milliárdok repkedtek, de a FIDESZ, a 2002-es elcsalt választások miatt sem emelte fel a hangját. Az újraellenőrzés előtt megsemmisített szavazóívek egyértelműsítették a csalást, Budaházy bűneként felróva, hogy szóvá merte tenni, de az MSZP-ben már az Apró (Klein) klán által futtatott Gyurcsány követelte a trónt! Medgyessy, mint pénzügyi szakember, csak előkészítette Gyurcsány számára az ország teljes kifosztását! Mindez a FIDESZ jóváhagyásával, és beleegyezésével, mert a Siotourt sem az ellenzéki szerepükért kapták! A FIDESZ ugyanúgy kisöpörte az államkasszát – csak a robbantás helyett a trezorra nemzeti színű pántlikát kötött, mielőtt kirámolta azt -, ugyanolyan tolvajpárt, mint a MSZP.

Pl.: A Siotour 2003. június 25-ig részvénykibocsátás folytán 70 milliárd 868 millió 750.000.-Ft névértékű részvényei értékét a FIDESZ-MPP 500 millió forintban határozta meg.
Az önkormányzatok tulajdonát, az 1/1-es tulajdoni hányadról, 2003. év végére 100075/7086875-ed – kerekítve 1/70-ed – tulajdoni hányadra csökkenttették az önkormányzatoknál. 2004. június 2-án délelőtt 11 órakor Siófokon, a Szent László u. 183-185. szám alatti Alisca Étteremben az ÁPV Rt. Igazgatóságának Elnöke – Mészáros Tamás – mint eladó, valamint a törvény szerinti minimális jegyzett tőkével rendelkező SCD Balaton Holding Rt. Vezérigazgatója – Jászai Gellért – mint vevő aláírta azt a szerződést, mely szerint 3,1 milliárd forint vételárért megvásárolta vevő a Siotour valamennyi részvényét úgy, hogy vevő a vételár megfizetésére „halasztást” kapott.
Két héttel a részvényvásárlás előtt a vevőt még SCD Holding Rt-nek hívták, valamint ugyancsak ebben a két hétben vásárolta fel a vevői cég valamennyi részvényét az a SCD Group Manegement Kft, melynek 100 %-ban tulajdonosa volt a 2 Lansdowne Row, Suite 242. Berkeley Squre London WIJ6HL, Nagy Britannia címen nyilvántartott székhellyel rendelkező SCD (UK) LIMITED postafiók cég. A vételár megfizetésére adott haladék lejártának napján – 2004. június 16-án – kölcsön biztosítására 2 milliárd 496 millió forint összegben keretbiztosítéki jelzálogjog, valamint vételi jog került ingatlan-nyilvántartási bejegyzésre a Siotour valamennyi ingatlanának tulajdoni lapjára az OTP javára. Az akkor hatályos törvények szerint (1997. évi CXLIV. 226/H§ 1-2-es bekezdése szerint) a szerződés semmis volt. A londoni fantomcég mögött álló személyek 600 millió forintnak, valamint a törvénybe ütköző semmis kölcsönszerződéssel folyósított kettő és fél milliárd forintnak – összesen 3,1 milliárd forintnak – kifizetése esetén a részvényvásárlási manőverrel mindenképpen hozzájussanak, 70 milliárd forint értékű állami tulajdonú nemzeti vagyonhoz. Tulajdonosként 14 luxemburgi bejegyzésű offshore cég szerepelt. Természetesen mások is kivették ez időszakban a részüket fosztogatásból.

Így például a cégnyilvántartása szerinti 7/70. sorszám alatti „8621 Zamárdi Kilátó utca 3509, 3512. hrsz. ép.” jelölésű ingatlanból a Siófoki Földhivatal bejegyzése szerint a zamárdi 3509. hrsz. alatti ingatlanból előbb 42.533/2005. 08. 01. számú földhivatali határozattal megosztással öt ingatlant hoztak létre, majd az így létrejött Zamárdi 3509/4. hrsz. alatti 1550 m2 területű ingatlannál 18 nappal később – 2005. 08. 19-én – ugyanazon a napon háromszor is tulajdonosváltozás történt a földhivatali bejegyzések szerint. Az SCD Group Management Kft tulajdonjogát törölték és a Tomcsányi Tamás Ügyvédi Iroda tulajdonjog átadás vételi jogcímén bejegyezték és végül Tomcsányi TamásÜgyvédi Iroda tulajdonjogát törölték és adásvétel jogcímén Dr. Medgyessy Péter és Dr. Medgyessyné Csaplár Katalin tulajdonjogát jegyezték be. A 2002 utáni FIDESZ közvagyon eltulajdonítási események részletes leírását mellőzöm, mivel egyrészt megtalálhatók az ezekből az okokból benyújtott feljelentésekben, földhivatali okiratokban, másrészt szobányi irathalmazt jelent. Orbán, és FIDESZ nemzetárulása ezekkel még nem merült ki, hisz meg kell említeni a Tel-Aviv-i Paktumot! A magyar nemzetbiztonság megelégelte, hogy tizenöt éve nem dolgozhat a hazai érdekeket sértő izraeli behatolások ellen. Az informátor teljes tényállást adott át Orbán Viktor izraeli útjával kapcsolatos háttéranyagról. Miután a háttéranyag olyan adatokat is tartalmazott, amelynek ellenőrzésére szükség volt, ezért a Moszadba beépített magyar érdekeket védő barátaink segítettek. Valamennyi, most röviden felsorolt adatot ellenőrizték, tehát megerősített információkat közlünk.

1. Orbán Viktor izraeli engedélyt kapott, hogy a választások után miniszterelnök lehessen.
2. Minden közszereplésének az izraeli és a zsidó érdek megjelenítését is tartalmaznia kell.
3. Az izraeli beruházók (behatolók) valamennyi befektetése a jövőben kikerül a magyar hatóság engedélyezési köréből. Külön kiemelték, hogy ilyen „Grespik László-féle” engedélyezési eljárás az új ciklus alatt nem megengedett. (Grespik László, mint a Budapesti- és a Pest megyei Közigazgatási Hivatal Orbán- kormány alatti elnöke csupán gyakorolta hatósági jogkörét, amikor korlátozta, a viszonossági elvre építette a külföldiek, ezen belül az izreliek és a kínaiak lakásvásárlását, tulajdonhoz jutását, ezzel együtt hazánkban történő letelepedését.)
4. Valamennyi egyéb eljárásban az európai uniós országok polgárainak előnyeit élveznie kell az izraeli állampolgárnak.
5. Hatósági eljárást bármely izraeli állampolgár ellen Magyarországon csak és kizárólag a Moszad, tehát az izraeli követség engedélyével folytathatnak a magyar hatóságok.


Ez már nem a Rózsadombi Paktum, hanem annál sokkal súlyosabb, ez már hazaárulás. A Fidesz legbelsőbb vezérkarában komoly ellenérzést váltott ki az egyoldalúan megkötött paktum. Ez az ellentét már érződött a tusnádfürdői beszéd váratlan fordulataiban. 2005-ben Gyurcsány, Veres és Kóka János (1380 milliárd, a 2005-ös költségvetési elszámolásba 1400 milliárd hiány) okozott (lopás), ami miatt a 2006-os választásoknál sem Gyurcsány, sem Veres János nem volt hajlandó tájékoztatni a választókat. A Btk 211. szakaszának e) pontja bűncselekményként határozza meg a választás során megtévesztéssel történő befolyásolást! Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, és Veres János pénzügyminiszter, a választások előtt több médiában is kijelentették, hogy nem hozzák nyilvánosságra a költségvetés állapotát és a munkanélküli helyzet alakulását (amire a KSH rendelkezései is kötelezik), ezzel a választási csalás és a választás megtévesztéssel történő befolyásolásának bűntettét követték el, amiről Orbán Viktornak, mint jogásznak természetesen tudomása volt. Gyurcsány Ferenc, színészi vénáját fitogtatva, és a költségvetési lopás, valamint a választási csalás miatti előrelátásában, kiszivárogtatta az elhíresült „öszödi beszédet”, amelyet Orbán, a „rossz nyelvek” szerint, zsarolásra kívánt felhasználni. A 2006. október 23-i FIDESZ nagygyűlés szétveretése már ennek jegyében született! Orbán hitványul cserbenhagyta választóit, mert elhíresült mondása szerint: „nem voltunk úgy öltözve”!

Orbán Viktor nem csak az Európai Néppárt alelnöke, de az EU és az USA gazdaságát uraló és irányító Bilderberg Group, a bankárarisztokrácia klikkjének is az egyik felsőbb vezetője (a trilaterális, legnagyobb szárny helyettes vezetője). Számos más taggal is bír ez a pénzügyi csoport. Úgymint Martonyi János, a FIDESZ külügyminiszter jelöltje, vagy Kapolyi László, a „Római Klub” magyarországi elnöke, a Bilderberg energetikai szárnyából, az Antall kormány alatt Magyarország aranykészletét ár alatt értékesítő Surányi, és még számos, az ország kifosztásában résztvevő politikai rabló elit tag, akik mindent elkövettek, hogy az utóbbi 20 év alatt a lehető legrosszabb feltételek szerint eladósítsák, kifosszák és kifosztatták, átjátszották idegen kézre az országot! 2007. márciusában, a Lisszaboni Szerződést Dr. Halász József lefordítatta magyar nyelvre, és megküldte a parlamenti képviselők számára, vagyis nem igaz, hogy nem tudták, mit szavaznak meg a FIDESZ-es képviselők 2009. december 17-én, mert csak a hitelesített fordítás kapták meg késve! Valójában pontosan tudták, hogy mit szavaztak meg! Azt a Lisszaboni Szerződést, amelyik felülírja a Nemzeti Alkotmányokat, és teljesen kiszolgáltatottá teszi a Magyarország lakosságát a tőkeerős nyugat számára! A FIDESZ tudott az Izraeli „menekültügyi egyezményről”, amiben 550 ezer „izraeli háborús menekült fogadását” foglalták írásba, mivel az aláírók között szerepeltek!

„A Bilderberg csoport „legnemesebb” célkitűzései (megvalósulásának záró szakaszában vagyunk): A cél egy olyan „Új Világrend” (New World Order), ahol nincs középosztály” (csak uralkodók és rabszolgák).
Orbán Viktor beszédeiben gyakran hangzik el ennek az „Új Világrendnek” a megteremtése, általa kitűzött célként!
A dokumentumok titkosításának szigorításával kapcsolatos kétharmados törvényt 332 igennel fogadták el az MSZP-vel legnagyobb egyetértésben. Ezek szerint akkor sem hozható egy anyag nyilvánosságra, ha később kiderül róla hogy jogtalanul titkosították, pl. bűncselekmények takargatására szolgált, aki pedig felfedi, az börtönbe kerülhet.
Támogatnak olyan köztörvényes bűnözőt, aki börtönben is ült, és később hűtlen kezelésért és sikkasztásért nem állították bíróság elé, hanem kegyelemben részesült, Az aktáit, pedig 30 évre titkosították! (Lungo Drom elnöke Farkas Flórián)
Orbán Viktor nem kérte ki magának, amikor AZ MSZP megemlítette, hogy szükség esetén visszalépteti a jelöltjeit - egyfajta összeborulásként - a Fidesz javára, de Kövér László már nyíltan és nyilvánosan kijelentette a FIDESZ-MSZP koalíció lehetőségét. Mi ez, ha nem árulás? Elárulása a FIDESZ szavazótáborának!
Gazdasági érdekből (három hét alatt) AZ MSZP-vel egyetértésben megszavazták a kötelező áramátvételi rendszer meghosszabbítását, évi kb. 150 milliárd forintot juttatva ezzel a FIDESZ-es és MSZP-s érintett erőmű tulajdonosaknak, minden Magyar családot KWh-ként plusz 3,73 Ft-tal terhelve meg ezzel, az amúgy is borsos villanyszámlákban.
Sorolhatnánk még a listát az álláshalmozó FIDESZ-es politikusok önkormányzatokban elkövetett visszaéléseivel, az Ezüsthajó KFT, Joszip Tot, Kaya Ibrahim, Tompika beléptető rendszere, Országimázs Központ, stb., de már ez is elég!
És még egy fontos közlendő! Martonyi János, a FIDESZ külügyminiszter jelöltje, többségi tulajdonosa a TESCO üzletláncnak (nem a fizetéséből spórolta össze), és a jelenlegi amúgy is önköltségi ár alatti felvásárlást is tovább kívánja csökkenteni szlovák áruk behozatalával, kizárva a magyar termékeket! Mindezt, az alacsonyabb adókulcs miatt! Az alacsonyabb adókulcsú szlovák termékek teljesen ellehetetlenítik a haza termelőket, és feszültséget, ellenségeskedést szítanak a szlovákokkal szemben!

Az elmúlt időszak felelősségre vonásai az EU nem a FIDESZ érdeme, hanem Brüsszel adóbehajtó politikájának eredménye! Az EU haderő felállításához pénz kell, de az EU tagállamok korrupt kormányai az EU által legálisan, és illegálisan elvonható adóbevételeket is ellopják, ellenzékeikkel karöltve!
Az elmúlt nyolc év alatt több alkalommal is válthatott volna kormányt a FIDESZ, mivel ehhez nem csak társadalmi támogatottsága, de jogi alap is rendelkezésére állt. Nem tette, annak ellenére, hogy az EU is kénytelen lett volna támogatni, a nemzetközi jog szerint, mert a korrupciós összefonódások és az idegen érdekek mást kívántak!
Az összegzés a teljesség igénye nélkül készült, mivel 20 év FIDESZ-es bűncselekményeit 100-szor ekkora terjedelemben sem lehetne felsorolni, nem beszélve a rendelkezésre álló iratok, dokumentumok hatalmas terjedelméről!
Még mielőtt bárki azt gondolná, hogy ez az írás csak a FIDESZ ellen irányul, megnyugtatásként: Folytatása következik! Minden párt sorra kerül, mert mindnek egy gazdája van, csak nevükben különböznek!

u.i.: Nyugodtan nyomtasd ki a cikket, és add a Fidesz-hívő ismerőseid kezébe.

Forrás: postaimre.com

46 komment · 1 trackback

Címkék: fidesz izrael zsidó viktor mossad likud orván

A bejegyzés trackback címe:

https://koncmester.blog.hu/api/trackback/id/tr51866701

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Rózsadombi paktum – igaz vagy nem? 2011.11.05. 15:59:07

Valóban úgy történt a rendszerváltás, ahogyan azt annak idején elmagyarázták? Vagy az egész egy előre lepapírozott forgatókönyv szerint zajlott, ahol végül minden korábbi nagykutya megkapta a neki szánt szerepet? Igaz-e, hogy az egészet egy rózsadombi ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xorg9999 (törölt) 2010.03.25. 07:02:57

Jobbulást kívánok, az írónak…

Költői kérdések sora:

Ez most egy Jobbikos negatív kampány post?

Tehát Vona Gábor is kapcsolatba került, „ilyen” maffia körökkel, (polgári körök anno) ?

Na már most a Jobbik akkor megegyezett a "Maffiával" gyarló életükért cserében?

Tehát születhetett egy paktum anno… „maffia” és Jobbik között…

Rózsadombi paktum [ 1998 ]-ban ajjaj… (esetleg 91)

Na már most ha, postban sugallt kép igaz lenne, akkor feltételezzem Vona Gábor minden reggel egy levágott lófejjel ébredne, jó esetben?

Esetleg "megcirógatná" kicsit az Izraeli titkos szolgálat...

Javaslatom:
Lépjetek ki a Mátrixból…

Regulator 2010.03.25. 08:00:21

Rendkívül olvasmányos cikk.
Kár, hogy az állításaid semmivel nincsenek alátámasztva (hivatkozások, dokumentumok).

Remélem, pótolod..

mentira 2010.03.25. 08:04:04

Ez most egy médiaheck, ugye, olyan "így ír egy szélsőjobbos honlap" szerű paródia?
Nagyon vicces pl: "a Moszadba beépített magyar érdekeket védő barátaink segítettek." félmondat is.

zsebatya 2010.03.25. 08:14:14

Az írásnak valóban jót tenne egy kis tényadatolás, ez így kissé szar-szappan-szalámi. Egy nyilvánvaló (hm) tévedés azonban valóban van benne: a rózsadombi paktumot a korábbi állampárt túlélésre készülő vezetői és a hatalomváltás előtt álló ellenzék kötötte állítólag - kibársonyozván így a mi forradalmunkat is. Ezért nem volt érdemi elszámoltatás, viszont görcsös ragaszkodás a hatalomhoz sem. Magam ezt a kort huszonöt évesen éltem meg, s az azóta eltelt idő tapasztalatai alapján sem tudom eldönteni,helyes volt-e ez így. Az mindenesetre tény, hogy a sokkszerű román váltás nyomán sem lett igazából más világ ott sem, mint nálunk. Van az úgy, hogy a gyökerek nehezen szakadnak el.

Vincs Eszter 2010.03.25. 08:23:14

@mentira:
Kritikában a dicséret: ezek szerint igaz beszéd csak és kizárólag "szélsőjobbos honlapokon" létezik?!
Tényleg azt hiszed, hogy csak a moszad tud mindenhová beépülni? Ki kell ábrándítsalak, mert fordítva is igaz!
Regulator! Aki keres az talál, cikkírók is ezt tették és lőn!
Xorg9999 úgy tűnik, neked Jobbik-fóbiád van, hogy minden mögé őket képzeled. Jobbikosok még hátulgombolós gyerekek voltak amikor már a cikkben cselekvők komoly maffiózó-gyakornokok voltak! Lásd Bayer 1994-es népszabis írását: "dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot. Ugyanis nem szerettem õket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón. Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan sűrűsödtek a fontos arcú fószerek, akikkel nem lehetett emberi szavakat váltani nõrõl, kajáról, piáról."

Vincs Eszter 2010.03.25. 08:33:49

@zsebatya:
Magam is úgy érzem, hogy a "Rózsadompi paktum" későbbi (2004-es majd 2007-ben felülírt) változatáról, mely a neten "Titkos izraeli-"magyar" megállapodásról" lehet szó.

zsebatya 2010.03.25. 09:27:06

@Vincs Eszter: Kedves Eszter (or Mr. Vincs) éppen akoriban, a rendszerváltás utolsó éveiben voltam újságíró-gyakornok a Pest Megyei Hírlapnál, amely - mint a neve is mutatja - a Párt megyei végrhajtó bizottságának lapjaként főként a világ főbb ideológiai kérdéseivel foglalkozott. Nos, ott, a rendszerslussz utolsó óráiban (ha jól emlékszem, valahogy '90 legelején e paktum jegyében nyugtatgatták egymást a vezető elvtársak, hogy nyugi, nem lesz itt haddelhadd. Magam mindenesetre az akkor jókedvű és harsányan kihívó Fidesz plakátjait ragasztgattam Gödöllőn. (Hiába, mellesleg, mert az evangélikus lelkész, az állampárti parlament első valóban "ellenzéki" tagja, Roszik Gábor símán nyert. Hogy abból is mi lett azóta... No mindegy.) Szóval e paktum valóban létezhetett, az sem elképzelhetetlen, hogy ennek parabolájára később más egyezségek is felkerülhettek - persze mindig a közjó, a békesség, vagy éppen a kormányozhatóság (lásd SzDSz-MDF) érdekében. Egyébként szerintem az eleje sem frankó a cikknek, a Fidesz nem az SzDSz ifjósági tagozatából, hanem a Bibó-szakkollégium - amit pártidőkben neveztek táltosképzőnek is Kéri Lászlóstul, Stumpfostul - diákjaiból. Kétségtelen, ott csak tehetséges emberek tanulhattak - az akkor még igencsak bizonytalan jövőnek.

Nagyító · http://koncmester.blog.hu 2010.03.25. 09:43:52

@Xorg9999: @Regulator: Az összefoglalónak semmi köze a Jobbikhoz, mivel nemsokára arról is készül egy hasonló. Minden hiányosságot igyekszünk pótolni a leghamarabb, bár az ehhez kapcsolódó anyag tényleg nem két oldal.

zsebatya 2010.03.25. 09:48:45

@Nagyító: Azért néhány apróságot mégiscsak jó lenne pontosítani, mert azok erősen ronthatják az egész fogyaszthatóságát. Ismerjük ugye a gyönyörűen megterített sokfogásos asztal esetét a sarkán egy kis tányér kutyaszarral. Ebben a kétségkívül érdekfeszítő írásműben pedig nem egy ilyen kis tányér akad (amitől persze a lényeg még igaz lehet), de azokat jó lenne letakarítani. Üdv.

zsebatya 2010.03.25. 09:51:16

@Nagyító: Noch da zu: pontosítani, de mielőbb.

Xorg9999 (törölt) 2010.03.25. 09:58:49

Továbbra is fenntartom, álláspontomat, de a médiahekknek is nagyon ügyes...

(Médiahekk szálat erősíti)
Nem mellesleg, a postaimre.com, ritkán kap ennyi belinkelést, mint ez a post...

Álláspontomat erősítvén:

Cím: Fidesz hívőknek

Címkék: fidesz orván viktor zsidó izrael likud mossad

Keresés a politikai retorikai palettán...

Találat...

(A félre értések véget, nem egy repülőgépen ülök)

mentira 2010.03.25. 10:19:47

@Xorg9999: hát igen, az izraeli kémrepülő gép témája kimaradt, ami vészes hiányossága a cikknek (vagy engem kábított el túlságosan a zsidók 20 éves galád mesterkedéseinek ilyen tényszerű, teljesen új érveket felsorakoztató, alátámasztott felsorolása.
Ha lesz folytatása, borítékolom, hogy rá fogunk jönni: minden párt és minden bűntény mögött a zsidók világösszeeseküvése áll, hogy a magyar szívcsakrát elhappolják.Vagy a vízkészletünket, esetleg Attila sírját. Az SZDSZ, MSZP, MDF, LMP esetében ezt már említeni sem kell, a KDNP esetében magától adódik,(hiszen ki is alapította a keresztény vallást?). Kiváncsian várom a MIÉP-es és a jobbikos összefüggéseket.
Orbán eddig csak félig cigány volt. Most már negyedig zsidó. Mi lehet az a maradék 1/4? Már úgyis halmozottan hátrányos helyzetű, nem lehetne mondjuk néger?

mentira 2010.03.25. 10:27:42

@Vincs Eszter: "Kritikában a dicséret: ezek szerint igaz beszéd csak és kizárólag "szélsőjobbos honlapokon" létezik?"

Sajnos félreértettél. Ott is csak annyira vannak "igaz beszédek", amennyire ez a bloggbejegyzés "igaz beszéd"-nek minősülhet. És ez erősen tart a 0-hoz. A M.P. zamárdi telekvásárlására vonatkozó részen kívül csak a nagy összemosás folyik.

zsebatya 2010.03.25. 10:39:29

@mentira: Talán tót, mostanában azok se állnak túl jól a rokonszenv-skálán.

Kun András 2010.03.25. 11:02:35

Az írás egy baromság és a stílusa, valamint a helyesírása is gyalázatos.
Ettől függetlenül felteszek néhány "költői" kérdést zsidesz-fan barátainknak(?):
- Igaz -e, hogy Pintér és Gergényi barátok, üzlettársak voltak?
- Igaz -e, hogy Dávid Ibolya, Orbán igazságügy-minisztere volt?
- Ki az a Kaya Ibrahim és Joszip Tot?
- Mi történt az F16-os vadaszgépek tenderezésénél?
- Igaz -e, hogy Orbán Viktor oxfordi tanulmányútját Palmerék fizették?
- Igaz -e, hogy Kövér László 1987-1988-ban az MTA-Soros Alapítvány ösztöndíjasaként a közép-európai társadalmi mozgalmakat
kutatta.
- Igaz -e, hogy Kövér László az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának munkatársa volt?
- Igaz -e, hogy Kövér László a MISZOT alelnöke volt, kettesben Gyurcsány Ferenccel?
- Igaz -e, hogy Stumpf István Bajnai esküvői tanúja?
- Igaz -e, hogy Stumpf István MSZMP-tag volt?
- Igaz -e, hogy Stumpf István apósa, Kádár utolsó belügyminisztere?
...

mentira 2010.03.25. 11:23:14

@Kun András: ejnye te, hát azt már Bayer Zsoci barátotok is megmondta nektek, hogy nem szép dolog "zsidesz"-ezni. A zsidózás csak másokkal szemben megengedett, a régebbi, (de már megtagadott?) patrónussal szemben nem.

Vincs Eszter 2010.03.25. 11:48:29

A nagy kísérlet

Létrejön e nálunk Európa első bandita "mintaállama"?

szeszak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=137:a-nagy-kiserlet

Xorg9999 (törölt) 2010.03.25. 12:11:19

Azért ritkán fordul elő, hogy álláspontomat Jobbikosok erősítik meg, saját magukat felfedve...

Tehát azt suggaljátok továbbra is, hogy Vona Gábor kapcsolatba került a Fideszes (értsd nálatok Zsideszes ) "Maffiával"...

Azt suggaljátok, ez nem a Jobbik negatív kampány része:
8 napos regisztrációval Kun Béla (András), nem ugyanazt a retorikát nyomja mint a Jobbik...
blog.hu/user/420959/tab/activity

Vincs Eszter (13 napos reggel szintén):
blog.hu/user/418507

Hol is kell keresgélni politikai híveket???

Ja még mielőtt a kurucon látnám magam
(eddigi hozzászólás):
blog.hu/user/395552/tab/activity

Xorg9999 (törölt) 2010.03.25. 12:54:11

Ha már a Leleplezéseknél tartunk, ajánlok néhány aktuális linket:

Mátrixban:

kecel.jobbik.hu/?q=kepviselojeloltunk_szavay_istvan

És kilépve a Mátrixból:

kepviselofunky.blog.hu/2010/03/25/jobbikos_nemzetpolitikus_penisznagyobbitoval

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.25. 13:03:18

Ha van valaki, aki nem kedveli a FIDESZ-t, az én vagyok, de akkor is: ebben a posztban nagyítóval kell keresni az olyan mondatokat, amiben nincs egy csepp hazugság vagy csúsztatás se...

Nagyító · http://koncmester.blog.hu 2010.03.25. 13:26:39

@Fedor: Akkor a megoldás nagyon egyszerű: kezdeményezni fogok minél előbb egy online adatbázist, ahol az összes kapcsolódó dokumentumot átnézheti bárki.

flippant 2010.03.25. 19:41:08

@Xorg9999:
Ne légy ennyire betegesen Jobbik fóbiás. Elég nekünk hallgatni aZorbánozást meg a 12 állami gazdaságot. Meg az 'egyenes beszédben' a náciveszélyt meg az egyikcigánysembűnöző-t. A cikk sehol sem említi a Jobbikot, sem Vonát.

Nagyító · http://koncmester.blog.hu 2010.03.25. 22:16:53

Köszi Krakatao!

Az utolsó link viszont sajnos vírusos, az ottani anyagokat épp most készítem elő ide biztonságosan letölthető verzióban - összesen 1067 oldalnyi dokumentumot.

Xorg9999 (törölt) 2010.03.26. 10:43:07

@flippant:
Hoppácska...

Felkerült még néhány írás... Izrealről(véletlenül pont arról)...

No meg a "Dokumentum tár" a hitelesség okán...

Mely dokumentumok, szerzője dr. Lehmann György

(bármikor írok word doksit arról hogy Jackoval söröztem tegnap, és a hitelesség okán a fel is tölthetem bárhova )

Na most jön a nehéz rész FIGYELNI:

Tessék szépen beírni a googleba:

Dr. Lehmann György

elsőre nem katt mert vírusos, állítólag...

Nálam, az 5. helyen egy jobbikos linket dob...

jobbik.hu/nagocs_-_dr_lehmann_gyorgy_lakossagi_foruma

Lehet, hogy csak véletlen és tényleg én vagyok fóbiás... de mintha a dokumentumok forrásában megjelölt személy neve megegyezne egy Jobbikos Jelölt nevével...

(Még mindig nem a repülön vagyok), de lassan illene kiírni hogy Jobbik blogra...

Vincs Eszter 2010.03.26. 20:04:30

@Xorg9999:

Igen, fóbiás vagy! Léhmann úr ügyvédi- és közérdekű munkássága gazdasági maffia ellen több évtizedes, míg a Jobbik pár éve létező párt!

flippant 2010.03.26. 21:56:42

@Xorg9999:
Én meg Neked kívánok jobbulást de ez már a Kálmán Olga rosszindulatú kérdéseit is felülmúlja, már bocsi. Most, hogy a csóka részt vett egy Jobbikos gyűlésen még nem jelenti azt, hogy maga lenne a sátán vagy a jobbikos neonáci. Baszki, én is voltam egy emos koncerten csajozni akkor most buzi vagyok? Ilyen alapon a most kisgazdává vált Drábikot vagy Mittudoménmilyenfalu képviselőjét is le lehetne fasisztázni mert részt vett egy Jobbikos szeánszon és előadást is tartott.

Krakatao 2010.03.27. 01:38:42

Dr. Léhmann György több éve vizsgálja és jelenti fel a Siófoki FIDESZ-es, de összefonódás esetén a más pártokhoz tartozó bűnözőket is!
Feljelentései között szerepel Gyurcsány Ferenc és Bajnai törvényellenes hatalomátadása is! Néhány hónapja, a Jobbik felkérésére elvállalta a képviselőjelöltséget, amit érthetően sem az MSZP, sem a FIDESZ nem tett meg!
Lakatos Pál honlapján nem csak a FIDESZ olajos bűncselekmények, de az összes párt összefonódásai, érdekkapcsolatai, bűncselkményei és ellentétei megismerhetők, nevekkel, kapcsolati szintekkel! Kőröi Imre, volt MDF-es képviselő 2004-ig, az összes kezében megforduló dokumentumot lemásolta és közjegyző előtt hitelesítette. Az ország több pontján leltétbe helyezett dokumentumok képezik az "életbiztosítását"! Hitelességüket semmi sem bizonyítja jobban, hogy a jelzett személyek közül ismerek néhányat, és nem futólag! Több ezer emberre tehető azok száma, akik tudják, hogy a leírtak igazak, mivel részt vettek a bűncselekményekben, vagy azok a szemük láttára történtek meg! Lehet, hogy nem hozta annak idején címoldalon a Népszabadság, mert az ilyen ügyletek szellőztetéséért még most is halál jár!
És Kun úr! A fenti írás lehet, hogy azért "baromság", mert nem Ön írta, amikor szinte ugyanazokat a kérdéseket feszegeti Ön is?
Kedves Fedor! Nem lehetséges, hogy az ön nagyítója homályos, esetleg paralaxishibás is? Vagy csak bosszantja, hogy túl keveset tud?
Mivel ismerem a cikk szerzőjét, tudom, hogy milyen pozíciókat töltött be, és milyen rálátással rendelkezik az eseményekre.
Ő sok esetben ott is volt, csakúgy, ahogy Szeszák, Kőrösi, vagy Léhmann!

Blurey 2010.03.27. 05:46:17

S Z A B A D V Á L A S Z T Á S

MEG VOLT A RENDSZERVÁLTÁS ?

A rendszerváltás Nagy Imre újratemetésével kezdődött és végződött !

Nagy Imre vérbeli kommunista volt. A Kommunista Párt többször felhasználta őt a nép félrevezetéséhez. 1946-ban a földosztást, majd a Tsz-t. 1952-ben a be kellett szolgáltatni a termést, tejet, tojást, húst az államnak. Aki nem tudott eleget termelni azt börtönbe, munkatáborba tették. 1953-ban volt enyhítés, de mindig a Kommunista Párt érdekébe. 1956-ban Nagy Imrét használta fel a Párt a nép félrevezetésére. A Nagy Imre kormány kommunista volt. Ő látszatra átvette a felkelők követelését, de statáriumot jelentett és az oroszokat hívta a felkelők leverésére. Ő nem akart szabad választást, azt mondta, hogy akkor a nép Mindszentyt fogja választani. Nagy Imre nem a nép, hanem a kommunisták érdekeit védte haláláig.

Jött 1989, szétporladt a világuralomra törő kommunizmus. A kommunisták féltek a megtorlástól, a felelősségre vonástól. Újra Nagy Imrét használták ki a nép félrevezetésére. Újratemetés, rehabilitálás. El kellett hitetni a néppel, hogy Nagy Imre a forradalom hőse, magyar mártír s ők Nagy Imre reformpolitikája folytatói.
Találtak egy naiv fiatalembert, aki helyettük, félrevezeti a népet. Az újratemetéskor Orbán Viktor elmondott egy előre leírt beszédet, mindenki megelégedésére. Jött volna a változás, de nem volt rá szükség, mert a reform kommunisták a Nagy Imre reformpolitikáját folytatták. Ugyan azt akarta Orbán Viktor és a köréje tömörült fiatalság, akik nem látták, nem hallották, nem tudják, hogy valójában mit követett el az újratemetett hősük a forradalomban. Tehát nem kellett változtatni. Ezért a kommunisták örökké hálásak Orbán Viktornak, Ugyanakkor Orbán hálás az elvtársaknak, hogy a politikust csináltak belőle. Ugyanakkor a Soros Alapítvány akart nagy profitot csinálni az újdonsült politikusból.

Mivel az MSZP és a Fidesz a Nagy Imre reformpolitikáját akarta, jól megfértek egymás mellett. Szó sem lehetett felelősségre vonásról. Az elvtársak jobban zabráltak, mint a ruszkik a Fidesz szeme láttára és jóváhagyásával. Jó volt ez nekik, de a népnek nem. De jobb, ha a nép hallgat, mert demokrácia van a reform kommunisták és a Fidesz vezetésével.

Nézzen körül a kedves szavazópolgár hová vezettette az MSZP és a FIDESZ kormány az országot. Sírni kellene, de az nem elég. Ki kell szabadulni ebből a béklyóból. Más nemzet, amely a szovjet megszállás alatt volt, már boldogan él az újjáépített országban. Náluk volt változás. Magyarországon is kellett volna változás, ezt a Fidesz elhalasztotta. Most nem fegyverrel, hanem szavazattal érheti el a magyar nép a változást. Ha jobb, szebb életet akarsz magadnak, családodnak, unokáidnak szavazz arra, akiknek első feladatuk, hogy változást teremtsenek az országban. Ha más nemzet meg tudott szabadulni kommunistáktól és az őket kiszolgáló ügynököktől, a magyar nép is megszabadulhat, csak olyan képviselőket válasszanak, akik nem függnek a kommunistáktól. Ha más nemzet újra tudta építeni az országot és jobb életet tudott biztosítani a népének, a magyar nemzet is, újjá tudja építeni az országot és jobb életet tud biztosítani a népnek, ha meg kell szüntetni a parlamenti bűnözést, eltiltja a kommunistákat, s azok ügynökeit a közéletből. Munkát, kenyeret mindenkinek.

Magyar választó polgárok! Nem elég, de sok volt a 65 éves kommunista és idegen uralomból. Sok volt a rablás a hazugság, az ártatlan magyarok bebörtönözése, sok volt a munkatábor, a nyomor. Ne higgyetek a kommunista és a külföldi pénzen fenntartott hírközlő szerveknek! Azok nem a magyar nép, hanem a saját érdekeit védik. Annak érdekében hazudnak, félrevezetnek. Nézz vissza az elmúlt 20 évre. Magyarország lesüllyedt a balkáni, szicíliai, afrikai országok nívójára. Gondolkozz! Saját kezedben van a jövő. Használd a józan eszedet. Szavazz arra, akik változást, jobb életet-biztonságot akarnak minden polgárnak és felépítik a kifosztott országot. Most nem elég, ha csak te szavazol, vidd magaddal a barátaidat is!

Az igazi, élő 56-os szabadságharcosok felhívása.

Mindezek TÉNYEK, semmiféle rágalom!!!!

tudos.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=88846

Támogatóik megérdemlik őket.

Xorg9999 (törölt) 2010.03.27. 15:52:06

@flippant:
Köszönöm jókívánságaidat, de sajnálatos módón egyre csak mélyebbre nyomtok Fóbiámat megerősítvén...

"Most, hogy a csóka részt vett egy Jobbikos gyűlésen még nem jelenti azt, hogy maga lenne a sátán vagy a jobbikos neonáci."

Én ezt nem állítottam, az az álláspontom, hogy ez a blog vagy egy média hack(20%), vagy egy Jobbikos negatív kampány(80%) része...

A források készítője, nem csak egy előadó volt hanem Jobbikos képviselő jelölt!
Eszerint a jobbikos oldal szerint:
jobbik.hu/nagocs_-_dr_lehmann_gyorgy_lakossagi_foruma

Ha ezek után sem áll össze a kép akkor javasolnám ezt a cikket:
index.hu/belfold/funkci0705/

Nagyító · http://koncmester.blog.hu 2010.03.27. 19:16:16

Tehát azt állítod azzal, hogy egy olyan ismert jogi szakember anyagait teszem egyszerűen és szabadon elérhetővé az oldalon aki most Jobbikos képviselőjelölt lesz, azt mondom mindenkinek, hogy - "Nyomás április 11-én a Jobbikra szavazni!".

Érdekes meglátás, de teszek Neked egy nagylelkű ajánlatot:
Foglald össze egy cikkben mit gondolsz erről a blogról, bármekkora terjedelemben. Ha készen vagy vele akkor küldd el nekem, és ki fogom tenni az oldalra. Úgy gondolom, elég korrekt voltam.

Terézágyú 2010.03.29. 11:04:25

Olyan dolgokkal persze, mint pl. a helyesírás, ne is törődj!
A magyarkodás ugyebár annyira azért nem fontos, hogy az ember odafigyeljen általánosban a nyelvtanórán...

Nagyító · http://koncmester.blog.hu 2010.03.29. 11:25:52

@Terézágyú: Örülök, hogy egy újabb nyelvészprofesszort ismerhetek meg személyedben. Nem mindegyik anyagot én írom, de ha hibát találsz valahol biztos lehetsz benne, hogy a sietség miatt fordult elő. Hidd el, tisztában vagyok a nyelvünkkel és annak szabályaival, de ha csak ebbe tudsz belekötni, ám legyen.

Virág47 2010.03.30. 22:46:24

Fidesz 22. évi születésnap
Orbán Viktor felhívása
2010.03.30.

Jó estét kívánok,
kedves Dalma asszony, tisztelt Elnök úr, kedves Rektor úr,
tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Minden ember és minden közösség számára meghatározó, hogy mikor, hol és milyen körülmények között születik. És ha az egyén, vagy a közösség hű akar maradni önmagához, sohasem szabad elfelejtenie, hogy hol, mikor és milyen körülmények között született.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, a Fidesz forradalomban született. Egy forradalomban, amely egy hazugság rendje ellen lázadt. Egy olyan forradalomban, amely a lélek forradalma volt, a magyar lélek forradalma, a magyar szabadság forradalma, a magyarok reményének forradalma.

A Fidesz küldetéssel jött a világra. Amit képviselt, s amit azóta is képvisel, az nem egy ideológia, hanem egy eszmény. Az elmúlt 22 év során sohasem felejtettük el, honnan jöttünk, és mi a célunk. Akkor, 22 évvel ezelőtt is a szabadság volt az eszményünk. Egy szabad és erős Magyarország képe lebegett a szemünk előtt, ahol az emberek úgy érzik, hogy jó magyarnak lenni, ahol szabadon dönthetnek a jövőjükről, és ahol van lehetőségük arra, hogy megvalósítsák az álmaikat. A Fidesz Magyarország pártja, a szabadság pártja, és az emberek pártja!

A Fideszt 37 fiatal alapította, s ma mégis milliónyian érzik magukénak! Amikor fölnézünk az égre egy derült éjszakán, akkor olyan magától értetődőnek tűnik, hogy egyszerre tárul a szemünk elé a milliónyi fényes csillag. Egyszerre látjuk az egészet, és bár tudjuk, hogy valójában nem egyszerre keletkeztek, mégis úgy érezzük, nem az számít, melyik, mikor kezdte küldeni a fényét felénk, hanem az, hogy mind ugyanahhoz a küldetéshez tartoznak, ugyanaz a rendeltetésük: legyőzni a sötétséget!

Úgy látom, tisztelt Hölgyeim és Uraim, hogy a jövő, ami előttünk áll, nagyobb dolgokat tartogat számunkra, mint az a 22 év, ami mögöttünk van! Nagyobb lehetőségeket, nagyobb kihívásokat, nagyobb feladatokat, és reményeim szerint nagyobb sikereket is. Az ország, a mi hazánk, ma nagy bajban van! Az elmúlt évtizedekben talán egyszer sem állt nagyobb feladatok előtt, mint ma. És talán sohasem volt még akkora szüksége a Fideszre, mint éppen ma.

Kedves Barátaim!
El kell köteleznünk magunkat, ezt várja tőlünk Magyarország! Itt és most el kell köteleznünk magunkat, hogy még többet fogunk tenni, mint amit eddig tettünk! A magyarokban ott él a tehetség, a leleményesség, a tudás, és a szorgalom. Ez egy életrevaló nép, amely ha nagy és közös célokért összefog, akkor nem lehet feltartóztatni, akkor minden nehézséget le tud győzni. Mindez kötelez, és felelősséget ró ránk! Talán magunk sem álmodtuk –amikor annak idején belevágtunk, hogy elérkezik az idő, amikor a Fidesz lesz az egyetlen nagy és kormányképes politikai erő Magyarországon, elérkezik az idő, amikor a Fidesz lesz Közép-Európa legnagyobb politikai közössége. Ez a pillanat eljött! Legyen hát bátorságunk szembenézni a ténnyel, hogy a mi közösségünk mára olyan erővé vált, és olyan helyzetben van, amely hosszútávon meghatározó szerepet tölthet be Magyarország és Közép-Európa jövőjének alakításában. Ez egyben azt is jelenti, hogy ma csak a Fidesz képes olyan egységet teremteni, olyan nagy támogatottságú és olyan erős kormányt állítani, amellyel az ország fel tud tápászkodni, és sikerrel tudja leküzdeni az előtte tornyosuló akadályokat. Igen, csak a Fidesz képes munkahelyeket teremteni, és talpra állítani a gazdaságot! Csak a Fidesz képes megmenteni az egészségügyet, rendet és közbiztonságot teremteni! Csak a Fidesz képes helyreállítani az ország önbizalmát! Csak a Fidesz, vagyis a mi közös nagy közösségünk képes ma arra, hogy olyan változást vigyen véghez, ami több, mint forradalom! Ezért ma, itt, és mostantól minden nap kérni fogom az Önök elkötelezett segítségét, támogatását, munkáját, és igen, még az imáikat is ahhoz, hogy együtt sikerüljön ujjáépítenünk Magyarországot!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Ahhoz, hogy megfeleljünk a velünk szemben támasztott követelményeknek, saját magunk, és az emberek elvárásainak, tisztán kell látnunk, hogy mi a küldetésünk ma! Mire is vállalkozunk, mi így együtt? Mi egy olyan közösség vagyunk, amely nem egy szokványos magyar forradalomban született. Vagyis nem egy elbukott, mégoly dicsőséges, de mégiscsak elbukott forradalomban. Mi egy győztes forradalomban születtünk, amely kivívta legfontosabb célját, a politikai szabadságot, és a demokratikus berendezkedést Magyarország számára! Ez nagy dolog, felettébb ritka, felemelő és nagyszerű fejlemény a magyar történelemnek. Ma azonban ennél is többet kér tőlünk a hazánk! Amire ma kell vállalkoznunk, az több, mint egy forradalom!

A forradalmaknak, még a békéseknek is mindig vannak vesztesei. Nekünk azonban most úgy kell minél gyorsabban és minél gyökeresebben megváltoztatni, megújítani Magyarországot, hogy annak lehetőleg minden magyar ember a nyertese legyen! Erre vállalkozunk mindannyian, amikor azt mondjuk, készen állunk a változásra, készen állunk Magyarország kormányzására! Ez jelenti a mi közösségünk jövőjét! Elkötelezettnek, erősnek, és határozottnak kell lennünk, mert nagy sziklákat kell elmozdítanunk a jövő útjából: egy katasztrófa sújtotta országot kell újjáépítenünk! Mégpedig úgy, hogy olyan erős országgá váljon, amellyel többé nem történhet meg az, ami az elmúlt 8 évben megtörtént! Reményvesztett, dühös, és kiábrándult emberek sokaságából erős, és büszke nemzetet kell szerveznünk, amely soha többé nem tűri el, hogy bárki, bármilyen kormány olyan dolgokat műveljen vele, olyan szégyent hozzon rá, mit az elmúlt 8 évben a szocialisták!

Tisztelt ünneplő Közönség!
Mindez csak úgy lehetséges, ha a magyarság egészét képviseljük, ha a nagy többség akaratának szerzünk érvényt! Meg kell felelnünk az emberek jogos elvárásának, hogy a politika és a kormányzás róluk szóljon, értük történjen, az ő gondjaik megoldását, az ő körülményeik javítását szolgálja! Meg kell értenünk az országot! Meg kell értenünk az emberek mindennapi vágyait és céljait! Képesnek kell lennünk arra, hogy visszafordítsuk a politikát az emberek felé! Ki kell nyitni a kapukat, hogy a magyarok azt érezhessék, politikai beállítottságuktól, vallásuktól, koruktól, nemüktől, iskolai végzettségüktől, és anyagi helyzetüktől függetlenül, hogy ránk, ránk számíthatnak, bennünk bízhatnak, mi őket akarjuk szolgálni!

Amire vállalkozunk tehát, mindenek előtt szolgálat! A felhatalmazás, amit a választóktól kérünk pedig nem cél, hanem eszköz! Eszköz, ennek a szolgálatnak a tisztességes és sikeres végrehajtására! A mi közösségünk csak akkor lehet sikeres, ha az ország és a magyar emberek is sikeresek lesznek! Nagy feladatok várnak ránk, amelynek megoldásához mindenkinek a segítségére szükség lesz!

Azt is tudjuk, hogy akik idejutatták az országot, mindent meg fognak tenni, hogy nehezítsék a dolgunkat, hogy akadályozzák a változást! Ezért nemcsak sokat kell tennünk, de nagyon sokan is kell lennünk! Nagy túlerőben kell lennünk ahhoz, hogy egyszerre legyőzhessük az elmúlt 8 év súlyos gondjait, a sokakon úrrá lett kiábrándultságot, és a szocialisták visszahúzó és visszatérni akaró erőit! Már az első lépésnél nagyon sokan kell lennünk! Most, az elkövetkező két hétben ez a legfontosabb feladatunk. Mindenkivel meg kell értetnünk, hogy minden, de minden szavazatra szükségünk van! Minden változást akaró embernek mind a két szavazatára szükség van!

Bevallom Önöknek, aggódom, mert újabban sokfelől hallom azt, hogy ezt a választást már nem lehet elveszíteni. Azt javaslom, ezt a gondolatot mindenki sürgősen verje ki a fejéből! És mindenki mást is józanítson ki – akinek ez megfordult a fejében!
Ugyanis tisztelt Hölgyeim és Uraim, minden választást, a mostani választást is el lehet veszíteni! Minden választás csak ott, és csak akkor, vagyis a választás napján, és a szavazófülkében dől el! Minden választást csak azon a napon, és csak a szavazó fülkében lehet megnyerni! Soha máskor, és sehol másutt! Üzenem tehát mindenkinek, aki változást akar, hogy igenis, ezt a választást is el lehet veszíteni, ha az emberek nem mennek el szavazni! Senki ne gondolja tehát, hogy nélküle is menni fog! A tét nagyon nagy! És az ördög nem alszik, ismerjük őt jól; mindig újabb és újabb trükkökön töri a fejét!

Ez a választás tisztelt Hölgyeim és Uraim, ez a választás csak akkor tölti be a rendeltetését, csak akkor lehet több, mint forradalom, ha mindenki ott lesz, aki változást akar, és csak a Fideszre szavaz! Ma, 2010-ben ezek vagyunk: ez a Fidesz! Több, mint forradalom! Legyünk hát hűek önmagunkhoz. Szedjük hát össze minden erőnket, és feszüljünk neki a hámnak, Barátaim!

Boldog születésnapot és boldog feltámadást kívánok mindannyiunknak!

Nagyító · http://koncmester.blog.hu 2010.03.30. 23:08:44

@Virág47: Kedves Virág! Nagyon szépen köszönjük, hogy tolmácsolta nekünk Orbán Viktor szavait. Bizonyára nagyon felületesen - avagy egyáltalán nem - futott át a fentebbi cikken, hogy közzétegye őszintén szólva szerintem ilyen környezetben sértő és nem ide való üzenetét. Megtehetném én is azt amit a www.fidesz.hu fórumán alkalmaznak, hogy csak előzetes adminisztrátori megtekintés után engedélyeznek, de döntő többségben inkább azonnal törölnek kulturált véleményeket, bizonyára - "nem egy ideológia, hanem egy eszmény" alapján. Látja, én átolvastam amit Ön írt, és nem fogok moderálni az oldalon, mint ahogyan azt a Fidesz teszi.

A fentebb említett, a Fidesz 22. születésnapja alkalmából inkább ezúton szeretettel figyelmébe ajánlom Önnek és minden kedves olvasómnak a következő cikket, találkozhat benne Orbán Viktorral:

koncmester.blog.hu/2010/03/30/elokerult_egy_a_koltsegvetesbol_hianyzo_4_milliard_forint

byba 2010.03.30. 23:19:36

Én már találkoztam Orbán Viktorral! Patája volt a zokni elfedni sem tudta - haja épp hogy eltakarta nagy szőrös füleit és a szarva - hát az az igazán borzasztó. hegyes és rekervényes volt. Láttam amint több nyugdijast felöklelt és közben azt kurrogta, hogy lesz nyugdij emelés és nem lesz gázáremelés. Fertelmes kénbűz volt körülötte, rengeteg apró pajeszes zsidócska négykézláb csúszott-mászott a lábainál és kérlelték, hogy fogadja be őket majd a földi pokolba, Magyarországba. A romák hegedülték kedvenc nótáját és baráti köre talpig aranyba öltözve lejtette a csárdást magyarkodva közben a zsebeiket tömték tömör aranyrudakkal tele. Felejthetetlen látvány volt amikor ez a patás ördög emberek hátán táncolva kizsigerelte őket, azok meg szent áhítattal imádták ez ördögöt és fejjel lefelé fordították a keresztet! A pápai áldás szép fehér szárnyakon repkedett felette remegve az ördögtöl való félelmében. Hát ennyi, elvtikéim az Úrban.

Krakatao 2010.03.31. 06:41:39

byba! Akkor Te szerencsés voltál! Én akkor is találkoztam ezzel a csapattal, amikor még más ideológiákkal, de ugyanazért hülyítették a népet:
Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttmûködõ
Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 együttmûködõ
Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttmûködõ
Chikán Attila - MSZMP tag
Boros Imre - MSZMP titkár, III/2 együttmûködõ, D-8-as
Mikola István - Hazafias Népfront
Fónagy János - MSZMP tag
Kövér László - az MSZMP Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Pozsgai Imre - MSZMP KB tag, Hazafias Népfront fõtitkár
Csintalan Sándor - MSZMP tag
Szûrös Mátyás - MSZMP KB titkár.
Mikola István - Hazafias Népfront, elnök
Fónagy János - MSZMP tag
Vonza András - MSZMP tag
Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásõr
Varga Mihály - KISZ titkár
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Orbán Gyõzõ - párttitkár, Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állásért.
Orbán Viktor - Gimnáziumi, majd egyetemi KISZ titkár
Kövér László - KISZ titkár, és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága és az alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár

Krakatao 2010.03.31. 06:43:44

byba! Neked még a szebbik oldalát mutatta!

byba 2010.03.31. 09:07:43

Krakatao! Örülük, hogy nem robbantál szét mint neved nagy elődje (1883) ennek a szép(néha ua. nevekkel leírt) névsornak ismeretében.
Ha majd a hasonló "bőség kosarából" mindekit kiteregetsz és tevékenységük felsorolását, "országlásuk" múlt idejű vagy éppen jövendőben várható, akár szóra is érdemes megjelenési formáikat ismerteted - demokratikus jogaid érvényesítésével - szelíd modorodban megróhatod eme díszes társaságot. Penitenciát is kiróhatsz - ez a blog erre épp alkalmasnak igérkezik.

AgentUngur 2010.03.31. 09:36:45

Ennek a förmedvénynek gyakorlatilag minden szava otromba hazugság, csúsztatás. Ki lesznek osztva a pofonok nektek is, kisfiam.

Nagyító · http://koncmester.blog.hu 2010.03.31. 09:56:17

@AgentUngur: Gondolom akkor a Fidesz is hasonlóképpen fog hozzáállni, mint a kommunista mese végén - "Aki nem hiszi, annak utána járnak...". Emellett a tiéddel párhuzamban - "minden szava otromba hazugság, csúsztatás" - megalapozottabb és komolyabb érvelést én még Orbán Viktortól sem hallottam, egyetlen egyszer sem.

Pofozkodáshoz kell a legkisebb intelligencia, és ugye azt is tudjuk, legalábbis sejtjük, hogy - "Mindig az az elnyomó, akit tilos szidni."

Basszus2 2010.03.31. 21:40:16

Az, hogy ki, mit hallot...

Vannak tények az írásban! Na most ebből mindenki azt vonja le, amit akar, illetve milyen pozíciót tölt be, tehát mit kell neki mondania. Na már most Én semmilyen pozícíót nem töltök be egyik pártnál sem, ezért nem érdekem, hogy hablatyoljak, meg, hogy elhatárolódjak, meg, hogy felháborodjak, legfeljebb azon hogy a "rendszerváltás" óta nem , hogy jobb helyzetben van az ország... Épp ellenkezőleg... Szóval akinek elege van a rablókból, mindenképp a jobbikra szavaz... ha ez sem jön be... hm... feladom, és exit... ebben az esetben a magyar tényleg megérdemli, hogy kipusztuljon!

Basszus2 2010.03.31. 21:45:14

@úúúú...:
Volna 1 kérdésem!

Hogy mondják héberül, hogy "a munka szabaddá tesz"?

Nagyító · http://koncmester.blog.hu 2010.03.31. 22:18:54

@úúúú...: Ekkorát már rég nevettem.:)

Héberül szerintem "értelmezhetetlen" a mondat, németül mindenesetre - Arbeit macht frei.:)

byba 2010.04.03. 20:14:11

OK! Jobbikra szavazni! Fantasztikus gyűjtő párt - mint a demokraták gyöngye illetve ibolyavirága - tele van olyanokkal akik a maszopból jöttek esetleg kupiból, talán kukkolós mulatókból - más pártokból ahol pénzért sziveskedtek fellépni kampánytámogatóként és most osztják az észt dögivel. Folyamatosan provokálják azt a FIDESZ-t a programjának hiányával aki már bizonyított 4 évig, hogy értette a dolgát, most meg program nélkül áll neki a választások kihívásainak? Ha loptak is mint mondják -de nem bizpnyították a mai napig - lett volna rá módjuk! Mondjuk a Vona is megtehetné mégpedig majomszerű fürgeséggel még van egy hete......Szóval a jobbak nem fognak lopni - bár a szónoklatokban elhangzó nagyhangon elhintett szólamok többségét utólag mindig visszavonják - mondhatni - von a Gábor -vissza- mert csak retorika -hatás a közvéleményre. Ügyes - rájuk kell szavazni - utánuk az özönvíz - mi pedig nem találunk mentőcsónakot, nem ám, elvtikéim!

Krakatao 2010.04.05. 09:49:45

@byba: Az, hogy a FIDESZ milyen módon lop, csal, hazudik, nem jelenti azt, hogy a Jobbikra kell szavazni! Eljutottunk oda, a 2010-es választásoknál, hogy a a Parlamentbe készülő pártok közül egyikre sem érdemes szavazni, mert mind sáros! "Nem kicsit, nagyon!"
Viszont, ha nem szavazunk, a választási törvény szerint nem számít! Így "aratott elsöprő győzelmet" a FIDESZ Pécsen is!
(A választási törvényt nem nekünk, hanem ellenünk találták ki! 6-7 csalóból kell választani, ez az igazi judeodemokrácia!)