HTML

Ajánlott oldalak

PostaImre.com
Szeszak.hu
LakatosPal.hu

Felmérés

Dokumentumok

Archívum

Provokációra készülnek a fővárosi zsidók április 6-án

2010.04.04. 21:24 Nagyító

2010 április 6-án kedden, az esti órákra a budapesti zsidók provokatív tüntetést szerveznek. Este fél 9-től kezdődik a gyülekezőjük a Dohány utcai zsinagóga előtti téren, tehát arra kérek mindenkit, aki e sorokat olvassa és a látványtól esetleg tettlegességig szökne a vérnyomása, hogy még a környéket is kerülje el.

A csoport könnyen felismerhető lesz férfiak esetén kipa vagy kalap, nőknél pedig a kendő viseléséről.

Hozzá szeretne a látványhoz szokni?

Ellenben viszont a környéken nagyon szépen ki lehet akasztani minden ablakba a magyar zászlót és/vagy a Nemzeti dalt énekelni nyitott ablaknál. Világosan értésükre kell adni, hogy ez itt még mindig nem Izrael, hanem Magyarország. Már csak azért is, mert ha egy Magyar Nemzeti lobogóval sétál végig akárki az utcán a saját országunkban, minket azonnal igazoltat a rendőr. Tényleg rendjén működnek itt a dolgok?

Szólj hozzá!

Címkék: budapest magyarország izrael tüntetés zsidó provokáció főváros

A bejegyzés trackback címe:

https://koncmester.blog.hu/api/trackback/id/tr621894739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása